上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  136.7k

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2014-1-22 07:35 PM 發表 查看引用來源

佢好早結婚有仔女已經好大,鐘意左佢好多年,幾個月前隅然機會下講咗比佢知道,初初佢好抗拒唔睬我,宜家開始間中一齊單獨食早午晚餐甚至靜雞雞去睇戲,但始終重未拖到佢隻手:smile_45:
用最老土嘅招,如果想拖手,就話我隻手好凍,你凍啲定我凍啲(≧∇≦)

我e個阿太話你知,阿太最需要關心同安全感。你帶佢去睇恐怖片,拖手機會都大d...hee

quote]原帖由 nylonlover215 於 2014-1-22 07:35 PM 發表 查看引用來源

佢好早結婚有仔女已經好大,鐘意左佢好多年,幾個月前隅然機會下講咗比佢知道,初初佢好抗拒唔睬我,宜家開始間中一齊單獨食早午晚餐甚至靜雞雞去睇戲,但始終重未拖到佢隻手:smile_45: [/quote]

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2014-1-23 12:01 AM 發表 查看引用來源
用最老土嘅招,如果想拖手,就話我隻手好凍,你凍啲定我凍啲(≧∇≦)

有效

有咁多巴打絲打教路真係吃驚,但公司呢位阿太好理智,聽講老公對佢好好,好難用一般溝女方法應付,不過會參考大家意見,冇得心急,覺得佢肯瞞住老公同我去街已經係突破咗:smile_34:

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2014-1-23 12:44 AM 發表 查看引用來源
有咁多巴打絲打教路真係吃驚,但公司呢位阿太好理智,聽講老公對佢好好,好難用一般溝女方法應付,不過會參考大家意見,冇得心急,覺得佢肯瞞住老公同我去街已經係突破咗:smile_34:
give u a hint~唔好一開首就有"食人妻"嘅諗頭~一露出色狼尾巴,就立即無下文。(我哋都想師兄繼續update咖嘛:smile_o01: )

難追~有難追嘅樂趣嘅~add oil!

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-23 12:20 AM 發表 查看引用來源

有效

haha睇嚟師兄都試過喎

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2014-1-23 12:44 AM 發表 查看引用來源
慢慢嚟啦!有時啲野唔急得,等你好消息

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2014-1-23 08:14 AM 發表 查看引用來源
give u a hint~唔好一開首就有"食人妻"嘅諗頭~一露出色狼尾巴,就立即無下文。(我哋都想師兄繼續update咖嘛:smile_o01: )

難追~有難追嘅樂趣嘅~add oil!
挑戰難度

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2014-1-23 09:15 AM 發表 查看引用來源
haha睇嚟師兄都試過喎

用得多啦,冬天尤其有效

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2014-1-23 09:16 AM 發表 查看引用來源
慢慢嚟啦!有時啲野唔急得,等你好消息

買定花生等故仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆