上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 36

收藏  |  訂閱
3.0k  52.5k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-10-25 10:57 AM 發表

你加比禾咪得囉
你又 5 寫你 d 過界報告!:smile_o04::smile_o04:
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-10-25 11:01 AM 發表

我又要:smile_o03:  
寫番幾個 BB 報告泥睇下先!:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-10-25 11:45 AM 發表 查看引用來源

你又 5 寫你 d 過界報告!:smile_o04::smile_o04:

寫番幾個 BB 報告泥睇下先!:smile_04::smile_04:
老青啲報告好簡單!飲...猜....摷....醉....完!

引用:
原帖由 pronto 於 2011-10-25 11:47 AM 發表

老青啲報告好簡單!飲...猜....摷....醉....完!
點都有 2 分!開親帖都有!:smile_o13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-10-25 11:30 AM 發表 查看引用來源

牌面上賭大小有近半嬴面~你點知企會吾會係骰盅度做手腳呀:smile_41:  
:smile_42: 企點解要做手腳呢~~開賭可以開到上市~~反正你長賭必輸~~做手腳咪即係殺雞取卵:smile_27:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-10-25 11:34 AM 發表 查看引用來源

係正骨妹:smile_44:
想屌你好耐,成日強調系正骨妺,正骨妺吾小西架?

引用:
原帖由 pronto 於 2011-10-25 11:35 AM 發表 查看引用來源

骨妹五可以正經咩?:smile_o02::smile_o02:
人家在談情,在投入....咪潑冷水好冇

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-10-25 11:34 AM 發表 查看引用來源

係正骨妹:smile_44:
咪咁on9好嗎?  記住佢只係你玩伴:smile_o14:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-10-25 12:11 PM 發表 查看引用來源
咪咁on9好嗎?  記住佢只係你玩伴:smile_o14:
愛之深,責之切!:smile_o06:

引用:
原帖由 pronto 於 2011-10-25 12:13 PM 發表 查看引用來源

愛之深,責之切!:smile_o06:
我係靑春老餅,見得太多,巨頭係傻b入左大觀園.:smile_o02:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-10-25 11:57 AM 發表 查看引用來源

:smile_42: 企點解要做手腳呢~~開賭可以開到上市~~反正你長賭必輸~~做手腳咪即係殺雞取卵:smile_27:
如果莊閒機會都係五五~咁賭場點樣去保障賭臺既利潤呢:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆