上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  57.0k

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-14 10:30 AM 發表 查看引用來源

一個人要呃自己,就算俾佢知道真相,又可能會主動諗好多野,同條女解釋架啦!!!:smile_42: :smile_42: :smile_42:
啱,我都沉過 ....................:smile_o06:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-14 10:32 AM 發表 查看引用來源

啱,我都沉過 ....................:smile_o06:
過去的,就讓它過去吧,我的故事在09五月開始,同年12月已浮上水面。

引用:
原帖由 golftin 於 2011-5-14 10:37 AM 發表 查看引用來源

過去的,就讓它過去吧,我的故事在09五月開始,同年12月已浮上水面。

都算沉得快時浮得快喎!:smile_o12:

golftin 師兄

呢度交比你啦!學石K子話齋,去整返杯馬騮摵先!:smile_o13:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-14 10:43 AM 發表 查看引用來源
golftin 師兄

呢度交比你啦!學石K子話齋,去整返杯馬騮摵先!:smile_o13:
我去演杯茶走 + 個菠蘿飽~~~~~~~

引用:
原帖由 pccw123 於 2011-5-14 10:49 AM 發表 查看引用來源

我去演杯茶走 + 個菠蘿飽~~~~~~~
再見,電形

引用:
原帖由 golftin 於 2011-5-14 10:37 AM 發表 查看引用來源

半年貨仔.....已令你肉酸肉死:smile_30:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-14 10:27 AM 發表 查看引用來源

唔係我覺得,係佢一路都以為仲有!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
問世間~~錢為何物~~直教縮起雙退!!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-14 10:43 AM 發表 查看引用來源
golftin 師兄

:smile_45:  又去開小差呀你~~

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-14 06:36 AM 發表 查看引用來源

我無提過她來自那裏,你也知她從老家跑來!果然有經驗。
佢話來自四川。
她媽的槌子, 第6感已話我知她是四川的。
自已對川妺真的半點好感也沒有,  脾氣臭...說話火爆...姣滑.....貪錢兼難做....喜收養同鄉狼狗....懶沖涼。
兄弟...回頭吧! 男兒頂天立地,何患無妻呢!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆