上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.0k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-27 03:30 PM 發表 查看引用來源

佢5比你摸.你應同佢講."你5比我摸.信5信我姦左你丫那":smile_o04:
洗唔洗攞住支野指住佢先講?:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-27 03:21 PM 發表 查看引用來源
飲番杯冰凍啤酒~高歌一曲氣量厚~  :smile_30: :smile_30:  
無謂再去為情悔疚~你盞心腌得個嬲~   :smile_30: :smile_30: :smile_30:
我懷疑天邊宇宙~~有神靈管轄地球~~:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-27 03:33 PM 發表 查看引用來源
洗唔洗攞住支野指住佢先講?:smile_o06:
小心走火喎~~:smile_o06:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-27 03:35 PM 發表 查看引用來源

小心走火喎~~:smile_o06:
重後生咩?走火....驚卡彈咋:smile_o02:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-27 03:33 PM 發表 查看引用來源

我懷疑天邊宇宙~~有神靈管轄地球~~:smile_o01:
實應要睇通睇透 成敗得失莫追究:smile_34:

大家下午好, 剛剛吃了一個叉燒拉腸及一碗鮮蝦云吞河粉 :smile_46:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-27 02:58 PM 發表 查看引用來源
慘的是我.....去酒店之前我係從末向她表態過溝佢,但那晚我向她表白了:smile_o03: .
佢有乜野講,有芧話,你大禾成廿几年喎,uncle

引用:
原帖由 golftin 於 2010-8-27 03:40 PM 發表 查看引用來源

佢有乜野講,有芧話,你大禾成廿几年喎,uncle

你唔巧提年紀啦....咁剎風展,企問我仲意企乜野,我說好仲意佢個pink ball和那塊一字西.....哈哈! 心裡面咁回答企:smile_o05:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-27 03:39 PM 發表 查看引用來源
大家下午好, 剛剛吃了一個叉燒拉腸及一碗鮮蝦云吞河粉 :smile_46:
好肚餓....V仔:smile_o08:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-27 03:50 PM 發表 查看引用來源
你唔巧提年紀啦....咁剎風展,企問我仲意企乜野,我說好仲意佢個pink ball和那塊一字西.....哈哈! 心裡面咁回答企:smile_o05:
八字波配一字西

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆