上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 blasi 於 2009-5-19 01:21 AM 發表 查看引用來源

:071:i try that before:071:not ok
打到佢驚為止,你嗰隻咩狗丫 c hing

引用:
原帖由 ralffai 於 2009-5-19 01:22 AM 發表 查看引用來源
需唔需要的佢出門口打呀:025: :025:
我知錯喇><打好喇唔好姦丫,唔比打面同細佢

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-19 01:22 AM 發表 查看引用來源

唔係ma ,好難令人相信>< ,不過唔票要我哋照顧你哋兩個 啦 唔係雙飛人丫
冰冰雖然怕寂寞...
但唔想為拍拖而拍拖......
而且...其實我暫時都未ready......
只係想0係失意0既時候, 有個人可以緊緊咁攬住......得到一0的溫暖...得到一0的心靈上0既安慰...就足夠喇......

引用:
原帖由 ralffai 於 2009-5-19 01:22 AM 發表 查看引用來源
咁又唔洗~~我仲要見佢隻玩具貴婦:096:

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-19 01:26 AM 發表 查看引用來源

我知錯喇>
搵多兩個阿差同你慢慢玩:071: :071:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-19 01:26 AM 發表 查看引用來源

冰冰雖然怕寂寞...
但唔想為拍拖而拍拖......
只係想0係失意0既時候, 有個人可以緊緊咁攬住......得到一0的溫暖...得到一0的心靈上0既安慰...就足夠喇......
唉我都想咁.......呢個社会太多人有公主病....四個半月前我就係死咗係呢種病手上:029: :029:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-19 01:26 AM 發表 查看引用來源

冰冰雖然怕寂寞...
唔想為拍拖而拍拖......
想法一致~我都係

引用:
原帖由 kelvin0224 於 19-5-2009 01:23 發表 查看引用來源

打到佢驚為止,你嗰隻咩狗丫 c hing
北京5year

唉....仲諗緊搞唔搞BBQ呀,如果呢個月唔得就下個月傢喇

引用:
我地呢度冇暴力冇色情0架喎:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆