上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:45 AM 發表 查看引用來源

介5介2同我做朋友 ???? @~~~~可似可leung甘:027:
乜原來唔係朋友咩~ :025:

回覆 1865# 折翼的守護天使 的帖子

睇緊啊 ..........眼望電腦....耳聽電視.....口吞口水 ...new 緊鼻x

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:44 AM 發表 查看引用來源

sorry ...氣管5係甘好....... 擔心你問句 ...烤串 ??
唔係。。不過發作果陣差唔多~

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 12:47 AM 發表 查看引用來源

乜原來唔係朋友咩~ :025:
咩呀咩呀 .....乜原來??? 根本係朋友 .......岩岩打錯左!!!!!

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:47 AM 發表 查看引用來源
睇緊啊 ..........眼望電腦....耳聽電視.....口吞口水 ...new 緊鼻x
你而家睇緊~?!:023: :023:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:48 AM 發表 查看引用來源

咩呀咩呀 .....乜原來??? 根本係朋友 .......岩岩打錯左!!!!!
我都成日打錯字~ :096: :096:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 12:47 AM 發表 查看引用來源

唔係。。不過發作果陣差唔多~
:030: 仲會發作?????? 發作果陣會點???????????? 整塊mask 啦..........:096:

(** 注2: 依家未發生既野 ...別想 ... 別說 ...別...........**)
甘你都真真係係小心喇 ....5好要小白甘鬼擔心喇!!!! @~~~~佢應該會呱

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 12:49 AM 發表 查看引用來源

我都成日打錯字~ :096: :096:
你打錯就正常丫 ~~~~~:096:

不過我打錯就 ...慣了!!!!!:025:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:50 AM 發表 查看引用來源

:030: 仲會發作?????? 發作果陣會點???????????? 整塊mask 啦..........:096:

(** 注2: 依家未發生既野 ...別想 ... 別說 ...別...........**)
甘你都真真係係小心喇 ....5好要小白甘鬼擔心喇!!!! @~~~ ...
張相係咪你真人來架~ :025:
個表情咁~~~~

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 12:48 AM 發表 查看引用來源

你而家睇緊~?!:023: :023:
TVB 係5係做緊呀??????????? 應該係呱 ..... 我陪亞媽睇嘛 .......!!!
5知係5係 陀槍亞姐 II 啊 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆