上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

引用:
原帖由 2倍小朋友 於 2008-8-7 10:49 AM 發表
如果唔係甘美奧...我而家落左街飲茶之後去馬會拎錢了:029:

我睇住....甘美奧單刀都炒幾球:046: :046:
咁賤格????:044: :044:
臨開波前下盤落飛....甘美奧讓球半....真係贏波輸盤...:043: :043:

回覆 #1871 tc6060 的帖子

:071: :071: 我嬲左兩粒鐘....

引用:
原帖由 2倍小朋友 於 2008-8-7 10:59 AM 發表
:071: :071: 我嬲左兩粒鐘....
113607-AUG-2008
01:25
過關
6X7
半場主客和
讓球主客和
半場主客和
讓球主客和
讓球主客和
主客和
星期三 8 哈特斯菲爾德 (主) 對 阿仙奴 (客)
客 @ 1.75
星期三 11 紐卡素 (主) 對 燕豪芬 (客)
客 [+1] @ 1.62
星期三 12 曼聯 (主) 對 祖雲達斯 (客)
和 @ 2.15
星期三 13 甘美奧 (主) 對 伊帕汀加 (客)
主 [-1] @ 1.85
星期三 15 紐約紅牛 (主) 對 巴塞隆拿 (客)
客 [-1] @ 1.80
星期三 17 利斯菲體育會 (主) 對 波圖基沙 (客)
主 @ 1.50 $30
我嬲左成晚!!!!:046: :046:
甘美奧入多粒我都win少少.....:043: :043:

訓醒又返工啦 :043:

回覆 #1873 tc6060 的帖子

巴打們,繼續努力喇。:097:

借你地方落通告:027:

REVENGE CLUB

WANTED FUGITIED

哥力阿查

恐襲案﹕
二零零八年八月七日十二時二十八分, 一名中國籍男子試圖進入復仇會進行恐怖襲擊,唯被我們強大的武裝部隊擊退事敗落荒而逃。
在同日二時十八分,該名自稱馬會間諜的疑犯再次聯同一名代號wayne4181224的不知名人士進入復仇會試圖放置炸彈襲擊本會,可惜亦事敗逃去。
會方現正通緝一名與本案有關的男子,當時年約十九至二十五歲,身高一點七米,中等身材,戴白色頭巾,蒙面,穿長袖迷彩外套、及白色鞋
附圖為被通緝人士的拼圖。如有任何人士知道上述通緝人士消息,請即與復仇會聯絡。
UWANTS足版二號

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-8-7 11:07 AM 發表

113607-AUG-2008
01:25過關
6X7
半場主客和
讓球主客和
半場主客和
讓球主客和
讓球主客和
主客和
星期三 8 哈特斯菲爾德 (主) 對 阿仙奴 (客)
客 @ 1.75
星期三 11 紐卡素 (主) 對 燕豪芬 (客)
...
達哥真係唔好彩差兩關收4千幾銀!:044:
唔好嬲Sat再嚟殺過!:023:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-8-7 11:29 AM 發表
REVENGE CLUBWANTED FUGITIED哥力阿查恐襲案﹕
二零零八年八月七日十二時二十八分, 一名中國籍男子試圖進入復仇會進行恐怖襲擊,唯被我們強大的武裝部隊擊退事敗落荒而逃。
在同日二時十八分,該名自稱馬會間 ...
恐襲?:044: 做乜?:030:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-8-7 11:34 AM 發表

達哥真係唔好彩差兩關收4千幾銀!:044:
唔好嬲Sat再嚟殺過!:023:
仲要兩關熱門....:043: :043:
早知唔貪...買單w算...全中收17xx....:043: :043:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆