上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.1k

中咗條2x1 再買番個大細先 :098:
672102/06/2008
23:47
入球大細星期一 78 波杜基林特 (主) 對 利尼史特朗 (客)
[2.5 球] @ 1.90 $:096: :096: :096:
672402/06/2008
23:51
過關 主客和
2X1
星期一 76 卡塔爾 (主) 對 中國 (客)
@ 2.40
星期一 77 敘利亞 (主) 對 科威特 (客)
@ 1.85 $:071: :071: :071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-2 11:34 PM 發表

你都收唔小啦:071: :071: :098: :098:
我夠聽日食餐飯咁囉

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-2 11:49 PM 發表
中咗條2x1 再買番個大細先 :098:

672102/06/2008
23:47 入球大細星期一 78 波杜基林特 (主) 對 利尼史特朗 (客)
細  @ 1.90 $:096: :096: :096:  
今次個細細細又買幾多:122:
呢場我捧主:023:

Same as you, Norway Home team

Get $$$$$$$$$$$$$$$$$ la, brother

引用:
原帖由 任天糖 於 2008-6-2 11:52 PM 發表

今次個細細細又買幾多:122:
呢場我捧主:023:
小注啫 用頭先嬴果d嚟買架 :097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-2 11:54 PM 發表

今晚一於一齊再嬴多餐啦:122:
係咁先啦 我訓覺啦 bye

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-2 11:54 PM 發表

06-02
1:00pm
波杜基林特 [主]
滚球
平手/半球    1.190大2.5 / 3   1.030平手    0.900大2.5   0.740[url=]其他[/url]
[size=+0]利尼史特朗    0.730小2.5 / 3   0.830    0.990小2.5   1.120

我買大波波:096: :098:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-2 11:56 PM 發表

06-02
1:00pm波杜基林特
滚球平手/半球    1.190大2.5 / 3   1.030平手    0.900大2.5   0.740其他利尼史特朗    0.730小2.5 / 3   0.830    0.990小2.5   1.120

我買大波波:096: :098:
oh sorry 你輸咗 :096: :096: :097: :097: :071: :071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-2 11:58 PM 發表

oh sorry 你輸咗 :096: :096: :097: :097: :071: :071:
我唔濟呀:043: :043: :043:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-6-3 12:09 AM 發表

我唔濟呀:043: :043: :043:
你真係輸咗喎:096: :096: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆