上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  136.7k

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2014-1-22 05:13 PM 發表 查看引用來源

女人心海底針,好難捉摸,宜家追緊個阿太佢態度似是而非咁:smile_45:
個個女人都唔同㗎喎,仲要係亞太

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-22 05:37 PM 發表 查看引用來源

沒錯

heehee

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2014-1-22 05:41 PM 發表 查看引用來源

呢度咁多師姐師妹幫,實水到渠成。
我覺得,女人無論幾多歲,都不外乎需要關心,而你外表四四正正企企理理,咁佢一定唔會抗拒,心如鹿撞。

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-22 05:48 PM 發表 查看引用來源

我覺得,女人無論幾多歲,都不外乎需要關心,而你外表四四正正企企理理,咁佢一定唔會抗拒,心如鹿撞。

嗯嗯,細心,整潔好重要,學下樓主哩啲

引用:
原帖由 AlpharddrahplA 於 2014-1-22 04:36 PM 發表 查看引用來源

No worries, d季候風弱咗,會慢慢暖番~話聽朝最凍十二度~我喺山腳十度~妳山頂~八度啦~好過今朝啦
哈哈!

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2014-1-22 05:41 PM 發表 查看引用來源

佢好早結婚有仔女已經好大,鐘意左佢好多年,幾個月前隅然機會下講咗比佢知道,初初佢好抗拒唔睬我,宜家開始間中一齊單獨食早午晚餐甚至靜雞雞去睇戲,但始終重未拖到佢隻手:smile_45:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-22 05:48 PM 發表 查看引用來源

好關心佢,甚至重關心過自己條女:smile_27:

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2014-1-22 07:35 PM 發表 查看引用來源

佢好早結婚有仔女已經好大,鐘意左佢好多年,幾個月前隅然機會下講咗比佢知道,初初佢好抗拒唔睬我,宜家開始間中一齊單獨食早午晚餐甚至靜雞雞去睇戲,但始終重未拖到佢隻手:smile_45:
進展唔錯,唔好急。

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2014-1-22 07:35 PM 發表 查看引用來源

用最老土嗰招,過馬路拖~

引用:
可以海邊睇景搭膊頭(而家咁涷唔好),臨走前 goodbye hug(要多啲身體接觸),邀請佢蹺手行(拖手的前奏)。
最緊要,慢慢來,令佢覺得你有心機有耐性。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆