上一頁下一頁
發新話題

為了幹我,他連生命也豁出去,事後房間盡是縱慾過度的性愛痕跡

收藏  |  訂閱
2.8k  68.6k

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2011-10-5 08:19 PM 發表 查看引用來源

小人向jenny  公主請安:smile_o05:
C兄做左你要做既野未呀

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2011-10-5 08:18 PM 發表 查看引用來源

咁皇后,幾位公主慢用
小人要去安排下今晚後宮d保安:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
簡直係女士既滿漢全席.....:smile_47:pamela:smile_47:jenny:smile_47:phoebe:smile_47Q

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2011-10-5 08:19 PM 發表 查看引用來源

小人向jenny  公主請安:smile_o05:
我幾時做在公主

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-5 08:21 PM 發表 查看引用來源

P妹晚安呀....P妹好似之前唔開心咼....妳唔好唔開心啦....妳唔開心我一樣都會唔開心的
皇上吉祥............
吾皇萬歲萬歲...........萬萬歲:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2011-10-5 08:23 PM 發表 查看引用來源

皇上吉祥............
吾皇萬歲萬歲...........萬萬歲:smile_o05: :smile_o05:
連你都玩我

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-5 08:21 PM 發表 查看引用來源

P妹晚安呀....P妹好似之前唔開心咼....妳唔好唔開心啦....妳唔開心我一樣都會唔開心的
你係至好........爸爸,依家我地諗緊擺酒菜單呀...

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-5 08:22 PM 發表 查看引用來源

C兄做左你要做既野未呀
一陣我鼓氣最大勇氣約佢出黎...
可惜個條濕滑公路......一個粗心大意司機(即係自己):smile_o16:

引用:
原帖由 ajenny 於 2011-10-5 08:22 PM 發表 查看引用來源
我幾時做在公主
波波公主.....:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2011-10-5 08:24 PM 發表 查看引用來源

一陣我鼓氣最大勇氣約佢出黎...
可惜個條濕滑公路......一個粗心大意司機(即係自己):smile_o16:
重要一陣......立即呀:smile_o02:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2011-10-5 08:12 PM 發表 查看引用來源

keith...海參呀:smile_o04:
唔關我事,我係“蘑菇”哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆