上一頁下一頁
發新話題

喜愛夜蒲 (新故仔 #5) + 惹笑舊文

收藏  |  訂閱
3.0k  97.3k

其實我好怕 ... :smile_o03:
其實你我這美夢 氣數早已盡 纏綿也是無用
情願百世都讚頌 最愛的面容 因愛而目送

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-10-17 11:52 PM 發表 查看引用來源

我唔信既:smile_35:
:smile_o01:真相嚇死你~~

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-10-17 11:52 PM 發表 查看引用來源

早D訓啦你
唉.. 尋晚你唔知我失眠後又凍襯, 今日先頭痛食左兩次 pandol 姐.. 嘿

成日寸得你多都悶... 明日我知道一返公司要進入完全發癲狀態.... Totally Crazy Mode

引用:
原帖由 mag718 於 2011-10-17 11:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01:真相嚇死你~~
相信自己 我重有隻黑狗係身邊:smile_o05:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-17 11:56 PM 發表 查看引用來源

唉.. 尋晚你唔知我失眠後又凍襯, 今日先頭痛食左兩次 pandol 姐.. 嘿

成日寸得你多都悶... 明日我知道一返公司要進入完全發癲狀態.... Totally Crazy Mode
抵你啦 叫你著衫又唔聽話:smile_o01:
大家咁話啦 我日日都發癲:smile_o01:

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-10-18 12:02 AM 發表 查看引用來源

抵你啦 叫你著衫又唔聽話:smile_o01:
大家咁話啦 我日日都發癲:smile_o01:
我已經無開風扇訓都冷襯.. 無陰公

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-18 12:06 AM 發表 查看引用來源

閂左窗未呀 占哥:smile_o01:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 18-10-2011 12:06 AM 發表 查看引用來源

我仲開緊冷氣瞓…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-18 12:18 AM 發表 查看引用來源

我仲開緊冷氣瞓…
雀雀 你唔環保:smile_o01:

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-10-18 12:08 AM 發表 查看引用來源

閂左窗未呀 占哥:smile_o01:
唔閂啦.. 今晚照舊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆