上一頁下一頁
發新話題

新春開年團....1月27(初二)(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
1.9k  49.8k

引用:
原帖由 iori98 於 2009-1-21 09:48 AM 發表

四個人私人包團, 呵呵 ...
團長講咗啦, 佢唔跟呢種四, 五友嘅團,
不過會代為安排, 包唔使上到cp週圍揾,
團長冇錢银上嘅Jack So, 算唔話得喇卦

唔知阿公係咪上左去呢, 飯前一推先!!!!!

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-1-20 11:43 PM 發表 查看引用來源
咁你有冇幫手還拖呀, 幫手瀨埋一份呀嗎, 下次記得拍黎比d c兄睇下呀, 等d c兄有得笑埋一份先得架!!!!!:smile_30: :smile_30:
瀨閪害人...影響一生...:smile_29:大家切勿模仿!!!:smile_39:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-1-21 12:19 PM 發表 查看引用來源
可能專心打理業務:smile_30:

引用:
原帖由 degmanwah 於 2009-1-21 02:49 PM 發表 查看引用來源

可能專心打理業務:smile_30:
系呀,你又知?:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-21 03:16 PM 發表 查看引用來源
有冇咁好呀, 琴晚到今日朝都唔見人喎!!!!

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-1-21 02:19 PM 發表 查看引用來源

瀨閪害人...影響一生...:smile_29:大家切勿模仿!!!:smile_39:
有冇咁嚴重呀!!!!!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-21 03:16 PM 發表 查看引用來源
安排好曬先可以專心上路:smile_34:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-1-21 02:19 PM 發表 查看引用來源
引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-1-21 03:57 PM 發表 查看引用來源
有冇咁嚴重呀!!!!!
唔好試呀...:smile_29:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-1-21 12:19 PM 發表 查看引用來源
村長又入左村...:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆