上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

回覆 #1856 beaboy 的帖子

遲下你就知 我今日講既野無錯==
我都係聽 fd講完之後唔敢報 -.-
本來都想 讀-.-

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-11 01:44 AM 發表

咁就岩喇:smile_38:
真係好想刻落部牆到寫住我要努力:smile_38:

引用:
原帖由 beaboy 於 2007-9-11 01:42 AM 發表
拍左4年呀....好多下WOW..
捨得嫁咩...
係好唔習慣lor~~自己成日衰心軟~但知道係冇可能, 再拖, 大家都好辛苦.....

引用:
原帖由 痴心絕對 於 2007-9-11 01:45 AM 發表
遲下你就知 我今日講既野無錯==
我都係聽 fd講完之後唔敢報 -.-
本來都想 讀-.-
係咪報ive 丫  我唔建議你報 如果你唔係努力讀書既人

因為真係上堂玩架咋

回覆 #1863 stephie531 的帖子

咁佢冇挽留咩......

引用:
原帖由 shd031752007 於 2007-9-11 01:44 AM 發表

其實咁多分有咩用= ="..............?
權限多d.. 有d人會係post set 權限先入到去睇~
仲有.. id 隔離同下面可以打d 字.. pm既位多d:smile_27:

回覆 #1864 shd031752007 的帖子

唔係我報=.=
係有人報 左=.=

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-11 01:47 AM 發表

權限多d.. 有d人會係post set 權限先入到去睇~
仲有.. id 隔離同下面可以打d 字.. pm既位多d:smile_27:
= =" 仲以為有d咩緊要野tim~

引用:
原帖由 痴心絕對 於 2007-9-11 01:44 AM 發表
我而家日日keep住寫 遲下返工就可能無咁既時 間
唔會冇.. 係睇你自己架姐:smile_30:

係我報左....= =

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆