上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 12:36 AM 發表 查看引用來源

佢諗住賞賜你波多泥鰍共和國最高榮譽---親吻你架左手~~:096: :096:
嘩嘩 ......咩波咩泥咩國 ....甘鬼長你都記得到呀???? :030:

sorry sorry ......."得補"左 !!!

時間係 1 點喇 :030:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:35 AM 發表 查看引用來源

係喎....你叫咩名呀??????
左手係拎出黎呃既 ...想做朋友果陣拎出黎!!!! (**注2: 除左new 鼻屎果陣** )
我叫小白~

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:40 AM 發表 查看引用來源

嘩嘩 ......咩波咩泥咩國 ....甘鬼長你都記得到呀???? :030:
引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 12:39 AM 發表 查看引用來源

波多泥鰍共和國最高榮譽 :044: :044:
你地冇睇<新紮師妹2>咩?:023: :023: :023:
我至愛呢~~~

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:40 AM 發表 查看引用來源

因為佢係原住民 :096:

引用:
sorry sorry ......."得補"左 !!!

時間係 1 點喇 :030:
乜唔係12:42分咩 :025:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 12:42 AM 發表 查看引用來源

你地冇睇<新紮師妹2>咩?:023: :023: :023:
我至愛呢~~~
有睇過呢~
但唔記得 :122:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 12:37 AM 發表 查看引用來源

我講先天不足要後天補救架係指個樣:096: :096:  @~~~~ 甘你做住麼鬼先啦 ....做完mask 比你做24 hrs 天使啦
我唔係喉嚨唔舒服。。係氣管唔燧咁好~
sorry ...氣管5係甘好....... 擔心你問句 ...烤串 ??

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 12:41 AM 發表 查看引用來源

我叫小白~
介5介2同我做朋友 ???? @~~~~可似可leung甘:027:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 12:44 AM 發表 查看引用來源

有睇過呢~
但唔記得 :122:
我好難唔記得~:122: :122: :023: :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆