上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 10:21 PM 發表
第1場  3 擺明車馬  11 虎威將軍    附帶一提,虎威將軍係執Kira~Yamato口水尾.
第2場  5  好著數     2  金碧滿湖      
第3場  5 即時燦爛   9   代言人  
第4場  7 紅運精英  11    財馭      
第5場 1 ...
我買左隻8號wp都要輸呀第7場計...全日計仲有小利...呢場買埋少少...算數...:096:

其實第8場可爭既馬真係唔小,只係要估佢地點走真係唔易,中左都係運氣行先..:025:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-13 10:46 PM 發表

我買左隻8號wp都要輸呀第7場計...全日計仲有小利...呢場買埋少少...算數...:096:
你又玩我.?? :030:  你又跟左我買.??:028:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 10:47 PM 發表
其實第8場可爭既馬真係唔小,只係要估佢地點走真係唔易,中左都係運氣行先..:025:
畫錯左圖就乜都冇架啦...買左隻10...睇下得唔得...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-13 10:47 PM 發表

畫錯左圖就乜都冇架啦...買左隻10...睇下得唔得...:096:
10號可以收錢:122: :098: 我係[馬主]:122:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-13 10:47 PM 發表

大家咁話,我仲有隻5做後備...:096:

引用:

支[槍]濕佐水,第二:096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-6-13 10:49 PM 發表

10號可以收錢:122: :098: 我係:122:
HI 尊貴既危兄...:097:

呢場10号三甲ok架!
我加隻1号博QP,希望得啦!:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-13 10:51 PM 發表
呢場10号三甲ok架!
我加隻1号博QP,希望得啦!:096:
我怕1號磅重...:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆