上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.3k

啱啱落雨,有冇濕身,有冇透呢?:smile_o01:

今日小露過成點呀???

小露有幾位姊妹話玩phone sex,有冇興趣。

引用:
原帖由 te00 於 2011-7-18 08:20 PM 發表 查看引用來源
啱啱落雨,有冇濕身,有冇透呢?:smile_o01:
有呀 ~~~ 人地今日著左件白色連身長裙~~ 好貼身個隻呢
裡面就著左新買既湖水藍既 比堅尼BAR 同 T-BACK
行緊返屋企中途先黎落雨 .......
搞到人地成身濕晒.... 最魚係... 返到屋企樓下仲要唔係得看更喎 ~~~:smile_o03:

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-18 10:49 PM 發表 查看引用來源

有呀 ~~~ 人地今日著左件白色連身長裙~~ 好貼身個隻呢
裡面就著左新買既湖水藍既 比堅尼BAR 同 T-BACK
行緊返屋企中途先黎落雨 .......
搞到人地成身濕晒.... 最魚係... 返到屋企樓下仲要唔係得看更喎 ~~~:smil ...
咁d人係咪眼金金咁望實你

引用:
原帖由 panpeter 於 2011-7-18 10:14 PM 發表 查看引用來源
小露有幾位姊妹話玩phone sex,有冇興趣。

講起玩 PHONE SEX .... 以前成日同個時個主人玩 3G 架 ~~~ 勁刺激

可惜我看不見,無可奈何:') :')

引用:
原帖由 phowong 於 2011-7-18 10:50 PM 發表 查看引用來源

咁d人係咪眼金金咁望實你
係丫..... 由等電梯到入去到上樓都睇到實.... 最慘係佢地入先.... 我焗住成個 PATPAT 比佢地睇晒 ~~~
成班死靚仔 .... 仲係度講 ~~
喂 ... 睇下 ...
哇... 唔 X 係呀 ....
正...... 吊 ....
激死我

等電梯時已經係咁望... 架啦 ...
到入左去又係咁講.... 冇禮貌

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-18 10:54 PM 發表 查看引用來源

係丫..... 由等電梯到入去到上樓都睇到實.... 最慘係佢地入先.... 我焗住成個 PATPAT 比佢地睇晒 ~~~
成班死靚仔 .... 仲係度講 ~~
喂 ... 睇下 ...
哇... 唔 X 係呀 ....
正...... 吊 ....
激死我
哈哈..咁都係你好身材..佢地先會係咁講 ..班友仔好後生??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆