上一頁下一頁
發新話題

#1- Sex after pill, 女人.com 故事(1+2) #40 & #2305

收藏  |  訂閱
3.0k  113.3k

引用:
原帖由 CM2 於 2011-5-23 12:28 AM 發表 查看引用來源

呢樣野我成日都做~~~百忍成金[甘]
有人要威咪俾佢威下囉~~
買包花生睇下佢點死仲好啦~~~:smile_o01:
買包花生X2 我最鐘意就係睇戲:smile_o01:

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-23 12:26 AM 發表 查看引用來源

我都成日做CD-ROM:smile_o01:
所以就咁靜局:smile_55:......

引用:
原帖由 CM2 於 2011-5-23 12:29 AM 發表 查看引用來源

訓到十二點幾就餓醒左~食左個麵又再訓過~~~訓到八點幾就起身了...
依家都有少少眼訓
OKAY 明白晒 你真係好訓得:smile_o01:

引用:
原帖由 tuenlong 於 2011-5-23 12:30 AM 發表 查看引用來源

所以就咁靜局:smile_55:......
睇下睇咩POST啦:smile_o01:
有D POST 覆吾覆都無乜所謂既:smile_o01:

引用:
原帖由 CM2 於 2011-5-23 12:28 AM 發表 查看引用來源

呢樣野我成日都做~~~百忍成金[甘]
有人要威咪俾佢威下囉~~
買包花生睇下佢點死仲好啦~~~:smile_o01:
最頂佢唔順果下係佢報完警自己走咗去
之後我哋就成班俾人的咗返去成粒幾鐘for nothing ARGH

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-23 12:31 AM 發表 查看引用來源

睇下睇咩POST啦:smile_o01:
有D POST 覆吾覆都無乜所謂既:smile_o01:
sad but true:smile_03:......
聽日返幾點呀??..................

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-23 12:30 AM 發表 查看引用來源

OKAY 明白晒 你真係好訓得:smile_o01:
無計鐘意訓覺..
十幾歲試過由凌晨四點幾訓到晚上八點幾之後出街食飯..
到十二點幾返屋企沖涼再訓...訓到八點幾之後就起身返工

引用:
原帖由 tuenlong 於 2011-5-23 12:32 AM 發表 查看引用來源

sad but true:smile_03:......
聽日返幾點呀??..................
返乜幾點呀:smile_o03:
我家下失業又失學啊:smile_o03:

引用:
原帖由 永恆之宇宙 於 2011-5-23 12:31 AM 發表 查看引用來源
最頂佢唔順果下係佢報完警自己走咗去
之後我哋就成班俾人的咗返去成粒幾鐘for nothing ARGH
咁都得:smile_o14:
阿蛇點講先~~

引用:
原帖由 CM2 於 2011-5-23 12:32 AM 發表 查看引用來源

無計鐘意訓覺..
十幾歲試過由凌晨四點幾訓到晚上八點幾之後出街食飯..
到十二點幾返屋企沖涼再訓...訓到八點幾之後就起身返工
我都試過一次過訓左22個鐘 因為實在太攰:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆