上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  63.3k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-10 10:18 AM 發表 查看引用來源
開始梗係我食佢,點之一入左去,佢即刻搶哂彊...重要死忍唔叫床.
係呀.面刀紅晒.5出得聲.攪笑:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-10 10:22 AM 發表 查看引用來源
調佢返早更啦:smile_38:
好! 你幫我同佢驚里講:smile_o01:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-9 08:25 PM 發表 查看引用來源

嘩!  Y仔Ching, 有飯開, 你就好啦:smile_o06:

不過, 清兵就:smile_o05:
我都怕架...不過都要看對方係什麽款頭,末埋牙前她一直說怕會有dd,我信她是干淨的

尋晚喺條女度,訓訓吓就比佢攪醒,咁就除佢個bra,又啜又鍚,攪到佢都好high,咁跟手就除埋佢條底底啦,點之唔俾除,再摸吓,挑,大姨媽,又唔吊得,又要攪醒我,我有時都唔明上面D女諗緊咩野.:smile_39:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-10 10:26 AM 發表 查看引用來源

係呀.面刀紅晒.5出得聲.攪笑:smile_30:
我一隊入去,佢成身抽哂根咁,跟住兩隻手圍住我patpat,識得推前拉後,曉用鬆緊彊繩

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-10 10:34 AM 發表 查看引用來源
尋晚喺條女度,訓訓吓就比佢攪醒,咁就除佢個bra,又啜又鍚,攪到佢都好high,咁跟手就除埋佢條底底啦,點之唔俾除,再摸吓,挑,大姨媽,又唔吊得,又要攪醒我,我有時都唔明上面D女諗緊咩野.:smile_39:
佢冇叫你放入口咩?

早晨呀各位師兄 :smile_35: :smile_15:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-10 10:39 AM 發表
佢冇叫你放入口咩?
打死佢都唔制啦.:smile_22:
淨係用條手同我chop,跟住我就話,唔好撚玩啦.:smile_o02:
真係火都黎埋.
到今朝訓醒,又係咁,不過佢換左條底底,又攪我,我就攪到佢慶跟手就閃.

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-9 11:17 PM 發表 查看引用來源

C兄,溝女都要講緣份,感覺,唔係野野都成功! 劉華都有溝唔到嘅女人....唔好介意!

何况, 大6D女,貪就梗㗎啦! 佢唔貪你嘅唔一定係有性格, 可能係佢大把accounts在手, 唔得閒刮你!

有時D野, ...
嗯嗯:smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-10 10:32 AM 發表 查看引用來源
我都怕架...不過都要看對方係什麽款頭,末埋牙前她一直說怕會有dd,我信她是干淨的
佢從來冇說怕會有dd:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆