上一頁下一頁
發新話題

新春開年團....1月27(初二)(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
1.9k  49.8k

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-1-20 11:30 PM 發表 查看引用來源

唔好提...前日有條女唔俾瀨閪男瀨...瀨閪男想夾硬嚟:smile_47: ...
點知俾條女星左一巴:smile_03: ...我喺隔嚟床笑到鳩都軟埋...
咁你有冇幫手還拖呀, 幫手瀨埋一份呀嗎, 下次記得拍黎比d c兄睇下呀, 等d c兄有得笑埋一份先得架!!!!!:smile_30: :smile_30:

COPY ching 最遲要幾時報名呀
我想去不過唔知得唔得閒

引用:
原帖由 kwanyiu 於 2009-1-21 02:02 AM 發表 查看引用來源
我想去不過唔知得唔得閒
咁你幾時先知呀, 我諗你初一前都仲可以報名呀, 你早d pm團長比電話佢啦!!!!:smile_30: :smile_38:

COPYBOY : 可唔可以send張近照比我呀?
我驚初二認你唔到:smile_13:

吾知初三有無團呢?

引用:
原帖由 degmanwah 於 2009-1-21 03:57 AM 發表 查看引用來源
團長好易認..成個常平街坊...:smile_30:

引用:
原帖由 degmanwah 於 2009-1-21 03:57 發表 查看引用來源
响CP 有邊條茂四可以拖住廿幾仔廿幾女出街食飯飲茶宵夜呀 :smile_03::smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 kwanyiu 於 2009-1-21 02:02 發表 查看引用來源
我想去不過唔知得唔得閒
留咗位先啦 :smile_03:

引用:
原帖由 lemonteahkg 於 2009-1-21 08:12 發表 查看引用來源
吾知初三有無團呢?
你揾到四個人...同COPY團長講...佢就會開...:smile_04:

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-1-21 09:40 AM 發表 查看引用來源

你揾到四個人...同COPY團長講...佢就會開...:smile_04:
四個人私人包團, 呵呵 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆