上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

引用:
原帖由 kisses_mybb 於 2017-7-9 08:06 AM 發表 查看引用來源

矮大師,頭場除葉孖寶有無機,雷神頭場有冇誠意:023::023::023:
頭場亞拉誠意十足十, 幕後強勁, 唔野少, 係夠唔夠跑而已,  保羅用到小屎始終唔睇好.

從現時連贏位黎睇關關睢射亞拉熱過同倉連贏, 這一點便知亞拉誠意好足.

附件

矮兄 威風霸王 用 柏寶 會唔會伏, 因為柏寶一向泥地醒神

聽君一席話, 自掛東南枝, 如果買左喜蓮彩星獨贏的話, 是不是要撼頭埋床, 會唔會係出口術, 或者係馬會荷包著想, 唔想拿出來架!

附件

涼才同摘星都落飛!

引用:
原帖由 ryanqqyy 於 2017-7-9 09:45 AM 發表 查看引用來源
矮兄 威風霸王 用 柏寶 會唔會伏, 因為柏寶一向泥地醒神
呢隻太陽旺旺唔係柏寶嫡系那隻太陽喜喜, 所以趙低太陽旺旺一啲都唔奇, 不過旺旺被趙低, 七頭今晚怕姐會失眠.

R1 幸運大師, 關關睢, 真跑得, 爆騷

吾記得跑搭九:096:

經紀佬算絶、剛第4!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-9 12:40 PM 發表 查看引用來源
R1 幸運大師, 關關睢, 真跑得, 爆騷
老徐: 靚仔都算你幾識做! 有獎! 有花紅! 唔怕話你知爆騷後台都勁架! 今季連贏5架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-9 12:51 PM 發表 查看引用來源

老徐: 靚仔都算你幾識做! 有獎! 有花紅! 唔怕話你知爆騷後台都勁架! 今季連贏5架!
爆so w超值!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆