上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.8k

份馬經系公開的、除非被私有化:096:

陽矮佬,你地咪又係抄人乩文,仲要第二朝先至買到報纸影相:096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-31 16:02 發表 查看引用來源
份馬經系公開的、除非被私有化:096:
我攞你的文章周街貼,標題係香土陽矮馬徑又得唔得呀?

引用:
原帖由 鈞叔 於 2017-5-31 04:08 PM 發表 查看引用來源

多謝捧埸、你要做、無人阻止到架!

引用:
原帖由 鈞叔 於 2017-5-31 04:08 PM 發表 查看引用來源

鈞仔, 買中獨贏又走入黎誇耀一番, 我重以為幾巴閉, 原來都係10蚊雞, 又係雞仔注. 又話佢雞仔注係過日晨, 學道者又點會要賭博過日晨, 不如走去幫下別人做義工過個有益又有善心既日晨.

你永遠得不到你想要的快感, 因為你唔肯蝕底去幫別人, 去做義工. 又何來快感.

羊兄,劍兄,3場隻2點睇?有沒有機會入位置?

引用:

鈞仔, 你連八雞屎都拿不出來, 又點會大費周章去貼街招, 所以無講錯, 你只會炒一好齋菜, 就係齋托(Talk).

你永遠得不到你想要的快感, 因為你唔性感, 係性冷感, 喜歡麻甩佬. 唔好講出黎, 會被人笑架! 只有合部係麻甩佬聚居地才會喜歡.

引用:
原帖由 黑仔仲 於 2017-5-31 04:20 PM 發表 查看引用來源
羊兄,劍兄,3場隻2點睇?有沒有機會入位置?
抆水!

如果各位馬友唔好被呢條友仔阻住大家繼續互動, 被佢佔有本帖一些空間, 一齊去行動, 係有方法架!

又因呢條友仔已經係語無輪次, 已經去到一個可怕的地步. 都要做下好心去拯救去呢條友仔. 齊齊行動莫遲疑.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆