上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 12:31 AM 發表 查看引用來源

一次半次~~唔緊要啦~~:122: :122:
今晚飲多D熱水啦~
對氣管好D架~

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:32 AM 發表 查看引用來源

記得至好...咪鬼信口開河 ....!!!!!!
正所謂 ...信強得求..!!!! 我都5想你失聲 ....

(**注2: :092: 講樣野你知 .....我好擔心你 .............................:086: 5會買!!! **):096:
咁你提我買囉~ :027:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 12:32 AM 發表 查看引用來源

原來係你生日日期咩~
咁得我記住先
下年同你講生日快樂 :036:

Evan~ :023:
其實拎隻左手出來做咩架~ :028: :028:
係喎....你叫咩名呀??????
左手係拎出黎呃既 ...想做朋友果陣拎出黎!!!! (**注2: 除左new 鼻屎果陣** )

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 12:32 AM 發表 查看引用來源

原來係你生日日期咩~
咁得我記住先
下年同你講生日快樂 :036:

Evan~ :023:
其實拎隻左手出來做咩架~ :028: :028:
佢諗住賞賜你波多泥鰍共和國最高榮譽---親吻你架左手~~:096: :096:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:34 AM 發表 查看引用來源

明知先天不足 ...要後日補救 ...你又5注2下喉嚨既???
聽聞你喉嚨5舒服喎??? 介食什麼雪乜冰??
小天使又點會先天不足 :096: :096:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:34 AM 發表 查看引用來源

明知先天不足 ...要後日補救 ...你又5注2下喉嚨既???
聽聞你喉嚨5舒服喎??? 介食什麼雪乜冰??
我講先天不足要後天補救架係指個樣:096: :096:
我唔係喉嚨唔舒服。。係氣管唔燧咁好~

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 12:35 AM 發表 查看引用來源

咁你提我買囉~ :027:
要提既.......話 .......姐係無心裝置我既說話囉!!!!!!!
你聽日仲喉嚨痛既話 ....一定記得買既!!! 除非 .........5記得姐!!!!:096:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:35 AM 發表 查看引用來源

係喎....你叫咩名呀??????
左手係拎出黎呃既 ...想做朋友果陣拎出黎!!!! (**注2: 除左new 鼻屎果陣** )
乜握手唔係用左手架咩~ :023:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 12:37 AM 發表 查看引用來源

小天使又點會唔係先天不足 :096: :096:
講得岩~哈哈:071: :071: :071:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 12:36 AM 發表 查看引用來源

佢諗住賞賜你波多泥鰍共和國最高榮譽---親吻你架左手~~:096: :096:
波多泥鰍共和國最高榮譽 :044: :044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆