上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  35.2k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-14 09:21 PM 發表 查看引用來源

不能認同更多呀,師姐
個個月出完糧,轉頭就交俾曬俾興趣班...(唉~)
我就個個月出糧上繳哂中央。
嗚嗚...

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-14 10:20 PM 發表 查看引用來源

咁你就要同阿仔阿女講,男就唔好咁快攪大人個肚,女的就唔好咁快俾人攪大個肚,等老豆我同阿媽退休時先好結婚呀!我哋兩老仲想去環遊世界㗎。哈哈
類似呢啲嘢,我上年都同佢哋討論過。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-15 12:08 AM 發表 查看引用來源

哈哈,咁係咪有特長就用來交換...?

Dragon師兄可以教功夫... 咁我呢...? 嗯,其實而家流行什麼興趣班呢?
我仲慘,咩技能都無,要數嘅...可能只得與生俱來的一項。XD

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-3-15 12:47 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈
公然誠徵交換人妻wor
不如師兄講下你對邊位人妻有興趣先啦
想知X2

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-15 12:08 AM 發表 查看引用來源

哈哈,咁係咪有特長就用來交換...?

Dragon師兄可以教功夫... 咁我呢...? 嗯,其實而家流行什麼興趣班呢?
而家興??超多,有跳舞,有音樂,有速算,有普通話,又有英文,仲有繪畫學英文,游水,足球,運動等等.
仲有煮野食,手工藝,溜冰,舞台表演.超多超多~~~~

師兄有邊方面既一技之長.
我唔單止可以教功夫,仲可以教打機,HAHA....................

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-15 10:26 AM 發表 查看引用來源

我仲慘,咩技能都無,要數嘅...可能只得與生俱來的一項。XD
其實呢樣就夠啦.你已比美國隊長更強:smile_34::smile_34:
https://www.youtube.com/watch?v=ZClbQ6SDj9U

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-15 10:27 AM 發表 查看引用來源

想知X2
師兄,我地大家都一樣,對位位人妻都有性趣,唔係,係興趣~~~~:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-15 10:22 AM 發表 查看引用來源
我就個個月出糧上繳哂中央。
嗚嗚...
嘿嘿,我唔使俾家用的…

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-15 10:24 AM 發表 查看引用來源

類似呢啲嘢,我上年都同佢哋討論過。
我爸當年都有提過我哥要小心唔好搞出人命
我哥最後個意外都係大學畢業後先發生,都算完成學生既任務既。我媽呢頭退休左一兩年果頭接下個任務湊孫,佢就真係退而不休。不過呢粒意外就全家人鍚到爆

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-15 10:46 AM 發表 查看引用來源

嘿嘿,我唔使俾家用的…
我都無家用收的
嗚嗚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆