上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  45.4k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-14 10:22 AM 發表 查看引用來源

星期六,見到太陽妹,點呀?

越睇越索...初初以為佢係比較細粒,原來佢都算幾高,
果晚同兩個朋友上路,當中另有一女應該飲多左成晚同我朋友灌酒但又動手又動口咬佢,他不勝其煩打左她一拳 ,成個人瞓低地下...宜家有d担心太陽油會點看我?

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-14 10:42 AM 發表 查看引用來源

咁咪要請2日假?

大把假,冇問題

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-6-14 09:52 AM 發表 查看引用來源
早晨,各位師兄...
早晨....e生,  返來冇野:smile_15: 比我地分享咩?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-14 10:45 AM 發表 查看引用來源
果晚同兩個朋友上路,當中另有一女應該飲多左成晚同我朋友灌酒但又動手又動口咬佢,他不勝其煩打左她一拳 ,成個人瞓低地下...宜家有d担心太陽油 ...
乜你d朋友會打女人架?飲醉最多打下車輸就算

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-14 11:01 AM 發表 查看引用來源

乜你d朋友會打女人架?飲醉最多打下車輸就算

都應該係飲多左既.....果個女仔我都識...但佢對男人d態度我就有d保留

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-14 10:45 AM 發表 查看引用來源
果晚同兩個朋友上路,當中另有一女應該飲多左成晚同我朋友灌酒但又動手又動口咬佢,他不勝其煩打左她一拳 ,成個人瞓低地下...宜家有d担心太陽油 ...
其實又後生,又索,企個目標巧清析,搵舊大錢,或似鍋居的妹妹,你都巧有興趣去分析企地d心態

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-14 11:05 AM 發表 查看引用來源
都應該係飲多左既.....果個女仔我都識...但佢對男人d態度我就有d保留
有D女飲多左又好勝都有機比人打, K女我眼見行家都打唔少, 不過又真係低打!!! 叫一次唔聽叫兩次都唔聽以為你同佢玩!! :smile_o02:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-14 11:11 AM 發表 查看引用來源

有D女飲多左又好勝都有機比人打, K女我眼見行家都打唔少, 不過又真係低打!!! 叫一次唔聽叫兩次都唔聽以為你同佢玩!! :smile_o02:
我同意不可以動手打女人..我都有話過我朋友,此女係拜金之流...見我朋友似有米卦..成晚用一d好生硬的手段...我也看在眼內的-  好奇怪她成晚只和我碰了一杯而沒有麻煩我.慶幸!!

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-14 11:07 AM 發表 查看引用來源

其實又後生,又索,企個目標巧清析,搵舊大錢,或似鍋居的妹妹,你都巧有興趣去分析企地d心態

太陽油比我感覺唔係Money sucker,佢唔撈是因為不喜在夜場上班,在椰子島他老爸是做地産生意的,  她那份脫俗更令我不想胡來...大家做朋友都唔錯既

尋猫猫......入泥一齊吹水啦:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆