上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.2k

引用:
原帖由 職業拳手 於 2010-8-9 01:43 PM 發表 查看引用來源
我軟果時, 反到最盡都唔痛
硬果時, 露到頭唔痛, 但係反唔到最盡.
駛唔駛割? 我8月11要做:smile_27:
可以唔駛做...起碼見到個頭
同女做係最主要個頭, 但唔需要全個
可以cancel唔割

引用:
原帖由 2等天使 於 2010-8-9 09:53 PM 發表 查看引用來源
可以唔駛做...起碼見到個頭
同女做係最主要個頭, 但唔需要全個
可以cancel唔割
去到比醫生check會唔會好d?
我政府排期...

各位師兄小弟做激光已第9日了, 有問題想請教

1 .點解重未見佢結焦既? :smile_41:

2. 晚上仍然一開始扯就痛醒,今早仲扯到滲血,
    係依9日中從未試過可以一睡至天光, 每次訓覺
   都係不超過1個半小時,  一晚要分開3次訓,  
    你們是否這樣呀?我正常嗎? (但真係痛入心呀,
    好似好多把cutter 去 cut 你呀):smile_42:

3. 龜頭對落腫起一大舊, 是否水腫呀? 勁嘔心呀!!!

做完手術9日
我逢針那個頸位有d黃色ge分泌係正常嗎?(有嗅味的):smile_27:
會唔會是發炎呀?(好驚呀)

引用:
原帖由 progg 於 2010-8-9 09:23 PM 發表 查看引用來源
各位師兄
終於第20日,進展ok的,冇特別大痛

但依家有個情況,包皮最前果到d皮係粉紅色好簿
果d位都甩左d焦,唔知粉紅色果d包皮會唔會變番厚?
因為果d位都幾敏感下,掂到就好似之前掂到龜頭既感覺一樣.
係咁的,因果D皮膚都仲係好嫩,須時..........遲D會好好多的

引用:
原帖由 職業拳手 於 2010-8-9 01:43 PM 發表 查看引用來源
我軟果時, 反到最盡都唔痛
硬果時, 露到頭唔痛, 但係反唔到最盡.
駛唔駛割? 我8月11要做:smile_27:
都OK唔洗割,不過最緊要注意清潔,同無唔舒服姐.........

引用:
原帖由 excelboy 於 2010-8-10 01:20 PM 發表 查看引用來源
做完手術9日
我逢針那個頸位有d黃色ge分泌係正常嗎?(有嗅味的):smile_27:
會唔會是發炎呀?(好驚呀)
9日仲有分泌物都好正常,同埋仲有生理反應的關係,傷口又未完全康服,:smile_24:
嗅味你可以試吓沖涼會唔會好D
應該就唔係發炎的,因發炎會痛的,你有無痛先????

引用:
原帖由 大象牙 於 2010-8-10 03:21 PM 發表 查看引用來源

9日仲有分泌物都好正常,同埋仲有生理反應的關係,傷口又未完全康服,:smile_24:
嗅味你可以試吓沖涼會唔會好D
應該就唔係發炎的,因發炎會痛的,你有無痛先????
師兄, 我洗傷口時掂落去就有小小痛,
貢算唔算發炎呀?:smile_41:

9月仲痛好正常啦=.-
我2個星期龜頭就開始冇禁敏感係係傷口腫晒...店一店都幾痛下

岩岩割完番黎
請問各位我就咁坐係到都有痺痛 是否正常?
好辛苦呀:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆