上一頁下一頁
發新話題

新春開年團....1月27(初二)(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
1.9k  49.8k

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-1-20 04:15 PM 發表 查看引用來源

心動不如行動, c兄你夠分啦, pm團長啦!!!!
等我PM下團長先、
師兄o個日、去唔去啊?? 

上晝六十人群交....黃昏個個响度呻吟....

團長果然係淫中豪傑....淫海明燈...

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-20 05:58 PM 發表 查看引用來源
上晝六十人群交....黃昏個個响度呻吟....

團長果然係淫中豪傑....淫海明燈...
拍埋片呀..記住...:smile_03:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-20 05:08 PM 發表 查看引用來源

我果晚都無飲芝仔.....我仲唔係新人???:smile_30::smile_30:
吓, 乜唔係飲perrier咩!!!!!!!!

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-1-20 05:47 PM 發表 查看引用來源

等我PM下團長先、
師兄o個日、去唔去啊?? 
你係咪初二先, 我去呀, 我去飲perrier!!!!!

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-1-20 07:21 PM 發表 查看引用來源

你黎一定幫你拍, 幾時黎呀, 閪男兄!!!!!:smile_47:

拍野我強呀:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 degmanwah 於 2009-1-20 21:28 發表 查看引用來源
瀨西師兄條脷發炎唔見咗人呀

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-1-20 07:21 PM 發表 查看引用來源
引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-1-20 07:47 PM 發表 查看引用來源
你黎一定幫你拍, 幾時黎呀, 閪男兄!!!!!:smile_47:
一定會嚟...

引用:
原帖由 degmanwah 於 2009-1-20 21:28 發表 查看引用來源
引用:
原帖由 cacoke 於 2009-1-20 10:22 PM 發表 查看引用來源
瀨西師兄條脷發炎唔見咗人呀
唔好提...前日有條女唔俾瀨閪男瀨...瀨閪男想夾硬嚟:smile_47: ...
點知俾條女星左一巴:smile_03: ...我喺隔嚟床笑到鳩都軟埋...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆