上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.8k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-31 12:29 AM 發表 查看引用來源

其實表面睇大步走比起騂龍瓣瓣都弱好多, 不過明弱又會係大熱門才怪! 照睇唔似會孭比亞蔡咁明顯, 實在太過明顯.
其實我咁睇 照依咖飛數冇話揹唔揹 話哂都次熱門 回飛就難講

引用:
原帖由 鈞叔 於 2017-5-31 02:54 PM 發表 查看引用來源
點呀,寫唔出牙,即係無理指控,你講乜柒都係精神分烈出呢!
鈞仔, 你永遠得不到你想要的快感, 因為無人會理會你, 只有友台你那班舊同門兄弟日日係咁睇住你. 你連八雞屎都慳番, 都係去抄舊同門兄弟乩文, 所以佢哋推遲出, 又打錯字等你去抄. 你又怕被我踢爆, 即時去買番張老五當添香油.

如果我理據不足,為何你地又死死氣改,莫非老x係令壽堂?

引用:
原帖由 鈞叔 於 2017-5-31 03:29 PM 發表 查看引用來源
如果我理據不足,為何你地又死死氣改,莫非老x係令壽堂?
我哋改因為唔需要甚麼乩文來啟發靈感.
鈞仔, 你錯其二就係你開帖以來從來無寫明乩文係轉載自老五, 不過叫人改後, 自己即時....., 認真係老套架! 不打自招.

你永遠得不到你想要的快感, 只有係痛苦加深!

附件

人衰自然燶, 所以講野個窿都多過人.

附件

冇假攤!

立此存照!

引用:
原帖由 鈞叔 於 2017-5-31 15:44 發表 查看引用來源
立此存照!

附件

引用:
原帖由 鈞叔 於 2017-5-31 03:44 PM 發表 查看引用來源
立此存照!
鈞仔, 你應係立即敬禮, 唔係立止全趙晒佢. 因你理虧在先, 所以你永遠得不到你想要的快感.

引用:
原帖由 鈞叔 於 2017-5-31 03:44 PM 發表 查看引用來源
立此存照!
鈞仔, 你知唔知你現係講緊嘜野, 係無紋無路, 令人丈八金剛摸不著頭
你永遠得不到你想要的快感!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆