上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

引用:
原帖由 痴心絕對 於 2007-9-11 01:37 AM 發表
唔係 應該差唔多 訓先寫既咩=.=
有d 時發生左...:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-11 01:38 AM 發表

咁樣諗都岩既

不過我就得返幾個月既時間去讀:smile_39:
其實我都係報下d課程咋  睇完樓主篇文真係係到諗緊第時點樣老婆  ~~~~~

希望聽日唔會變左條懶虫啦

回覆 #1836 beaboy 的帖子

ive好 呃錢=.=
有錢都唔讀 ive.=.=
而 家 冇讀喇 搵 緊工

引用:
原帖由 痴心絕對 於 2007-9-11 01:39 AM 發表
ive好 呃錢=.=
有錢都唔讀 ive.=.=
而 家 冇讀喇 搵 緊工
你幾歲丫~~? 咁快搵工~ 雖然我都做緊part time~

引用:
原帖由 shd031752007 於 2007-9-11 01:39 AM 發表

其實我都係報下d課程咋  睇完樓主篇文真係係到諗緊第時點樣老婆  ~~~~~

希望聽日唔會變左條懶虫啦
就算自己本身學歷係差.. 但有上進心就ok架喇

女人唔係鍾意人學歷高.. (有當然ok啦!)
但上進心就唔可以冇囉!!:smile_34:

回覆 #1841 a______a 的帖子

咁即係寫完再發生既野 就聽 晚寫 ?.?

回覆 #1843 痴心絕對 的帖子

= =''但係我依家讀緊

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-11 01:41 AM 發表

就算自己本身學歷係差.. 但有上進心就ok架喇

女人唔係鍾意人學歷高.. (有當然ok啦!)
但上進心就唔可以冇囉!!:smile_34:
所以我咪要成日提醒自己要努力既事:smile_30:   希望聽日唔會變死豬啦

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-11 01:31 AM 發表

我都覺.. 就算有幾鍾意對方..
但係唔夾.. 1齊都只會勉強:smile_39:
係呀~~拍左4年先覺唔夾~不過好過免強一齊~
你好似有感觸咁既~~冇野ma??

回覆 #1844 shd031752007 的帖子

我之前都係半工讀
我都唔講歲 數喇@@
因為 你 都唔肯講-口-

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆