上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:21 AM 發表 查看引用來源

明日記緊去買一支半支旁身喇 ...5係一陣 .........有咩沙池 ....傷埋喉嚨果條什麼帶 ...就真係柯lee吉帝:092:
信你啦~
聽日買番支旁身~ :097:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 12:22 AM 發表 查看引用來源

你真係要小心身體呢~ :023:
知道喇我~~:023: :023: :023: 我都唔想小白擔心~~~

回覆 1839# uccapple 的帖子

I. 原來你高級過我
II. 原來你註冊既日期係我既生日同日

我叫 Evan. 介5介2拎隻左手出黎....

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:25 AM 發表 查看引用來源

好....聽哂你話 !!!!!:027:  x 33
咁乖~真抵鍚~ :036: :036:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 12:28 AM 發表 查看引用來源

知道喇我~~:023: :023: :023: 我都唔想小白擔心~~~
氣管唔好仲食冰冰~
真係要打打丫~ :032: :032:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:24 AM 發表 查看引用來源

加油...腦力!! 變靚d....:025:
我呢d先天不足。。要靠後天補救:122: :122: :122:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 12:30 AM 發表 查看引用來源

氣管唔好仲食冰冰~
真係要打打丫~ :032: :032:
一次半次~~唔緊要啦~~:122: :122:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-13 12:27 AM 發表 查看引用來源

信你啦~
聽日買番支旁身~ :097:
記得至好...咪鬼信口開河 ....!!!!!!
正所謂 ...信強得求..!!!! 我都5想你失聲 ....

(**注2: :092: 講樣野你知 .....我好擔心你 .............................:086: 5會買!!! **):096:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-13 12:28 AM 發表 查看引用來源
I. 原來你高級過我
II. 原來你註冊既日期係我既生日同日

我叫 Evan. 介5介2拎隻左手出黎....
原來係你生日日期咩~
咁得我記住先
下年同你講生日快樂 :036:

Evan~ :023:
其實拎隻左手出來做咩架~ :028: :028:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-13 12:30 AM 發表 查看引用來源

我呢d先天不足。。要靠後天補救:122: :122: :122:
明知先天不足 ...要後日補救 ...你又5注2下喉嚨既???
聽聞你喉嚨5舒服喎??? 介食什麼雪乜冰??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆