上一頁下一頁
發新話題

"付出並不等於收穫 許多的傷害都是因為付出"入黎同我吹下水la~

收藏  |  訂閱
3.6k  92.9k

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-3-23 11:12 AM 發表 同ex分開左2次...2次都係佢提出的..冇曬感覺是籍口ma~同佢一齊既時間係我最開心既時間..最近我知佢鐘意左另一個女仔..我成晚為左d件事而喊..我好傻ma~好唔開心...好想塭人同我傾下計ar~
唔係好傻者, 妳喊就因為佢鍾意左另一個, 唔甘心者.
cheer up la,
天涯何處無芳草, 妳會搵到一個更好的^^

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-8 11:10 AM 發表 查看引用來源
付出並不等於收穫 許多的傷害都是因為付出
我都幫手呀…:024: :084:

我冇野la大家...多謝大家關心:023:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-8 07:35 PM 發表 查看引用來源
唔怕喎…:embarrass
有事講出嚟喎…:013:
我哋大家一定幫妳喎…:021: :022::017:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-8 07:35 PM 發表 查看引用來源
冇事就好啦....你睇下幾多人關心你:023: ,唔會得你自己一個架,我要閃喇!!好忙呀:023: ....唔好亂諗野喇:023:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-8 07:47 PM 發表 查看引用來源
冇事就好啦....你睇下幾多人關心你:023: ,唔會得你自己一個架,我要閃喇!!好忙呀:023: ....唔好亂諗野喇:023:
只係一個惡夢令我唔開心姐...真係好多謝你地關心我...

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-8 07:59 PM 發表 查看引用來源

只係一個惡夢令我唔開心姐...真係好多謝你地關心我...
咁…:011:
唔知我今晚可唔可以入妳夢境到幫妳呢…:014:

引用:
原帖由 吾明 於 2009-4-8 08:13 PM 發表 查看引用來源

咁…:011:
唔知我今晚可唔可以入妳夢境到幫妳呢…:014:
希望你入唔倒我個夢境la:096:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-8 08:18 PM 發表 查看引用來源

希望你入唔倒我個夢境la:096:
唔好啦…:043:
畀一次機會咁多啦…:023: :036: :096:

引用:
原帖由 吾明 於 2009-4-8 08:23 PM 發表 查看引用來源

唔好啦…:043:
畀一次機會咁多啦…:023: :036: :096:
冇...一次機會都唔會有.....:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆