上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  43.9k

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-3-19 21:57 發表

睇心情啦師兄...

通常有:  1/在瞎忙  2/忙着和妳交朋友  3/嘻嘻...心疼嗎?(開玩笑)...
            4/剛忙完  5/幹馬?幹馬生小馬 6/没事...這陣子要点鬧心...
            7/在 ...
大家吹下遮,你咁鬼認真答,點會無喇喇小喎~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 (沙咀之友) 於 2008-3-20 11:46 發表

就住系水围边够姜吃
俾我条女知米死人:smile_38:
拉佢遠一遠先吃~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 (沙咀之友) 於 2008-3-19 23:08 發表

PM你了:smile_44:
我又要~:smile_38:

早啊~~大家好啊~~~~~

玩左幾日,又回歸咯~:smile_44:

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2008-3-24 01:59 PM 發表
玩左幾日,又回歸咯~:smile_44:
玩左幾日呀? 食左幾件女呀?:smile_30: :smile_30:

多謝青蛙哥哥﹐不過條女樣靚身裁好﹐又甘有米﹐真系唔容易溝~~~~:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-3-25 06:37 AM 發表
多謝青蛙哥哥﹐不過條女樣靚身裁好﹐又甘有米﹐真系唔容易溝~~~~:smile_40: :smile_40:  
青蛙只是提供Q號,舉手之勞
條女唔係甘有米,都是一般!wataruC兄溝女功力是沒有問題啦,有時候好野是值得用點心機,我是慢慢拉黑好友,從300人拉到宜家得番60人:smile_30:再拉多兩次就小貓三四隻,然後就可以收皮了:smile_30:

引用:
原帖由 青蛙哥哥 於 2008-3-25 09:43 AM 發表

青蛙只是提供Q號,舉手之勞
條女唔係甘有米,都是一般!wataruC兄溝女功力是沒有問題啦,有時候好野是值得用點心機,我是慢慢拉黑好友,從300人拉到宜家得番60人:smile_30:再拉多兩 ...
真是收山結婚呀? 那我返回香港時﹐一定找你飲杯野﹐哈哈哈

早晨~~:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆