上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.1k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-2 09:53 AM 發表
670901/06/2008
23:15 讓球星期日 76 費德列斯達 (主) 對 史達比克 (客)
客  @ 1.94 :096:

671202/06/2008
02:03 讓球星期日 83 山度士 (主) 對 聖保羅 (客)
客  @ 1.98 :096:

我都貼吓出& ...
你2點買st paul 即是有看我出乜 la

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-2 09:54 AM 發表

冇呀 只不過imk pm咗比我叫我買呢場:097:

今天二選一  烏芝   or  北韓   實有一場win.....仲諗梗post邊場..另伊朗win 硬

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-2 10:01 AM 發表
今天二選一  烏芝   or  北韓   實有一場win.....仲諗梗post邊場..另伊朗win 硬
唔駛諗,3場都win:098: ,簡單任務3串1

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-2 10:04 AM 發表

唔駛諗,3場都win:098: ,簡單任務3串1
係未先?  唔中我收山架...hehe

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-2 09:54 AM 發表

我琴晚尾門除左st.paul,都補多條法仔串st.paul和同客,走盤都有得執,不過公司部腦post唔到飛出黎

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-2 10:08 AM 發表

係未先?  唔中我收山架...hehe
咁你咪收山~~~5日咁多lor,禮拜6歐國盃出山大搏殺:071: :071:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-6-2 10:09 AM 發表

我琴晚尾門除左st.paul,都補多條法仔串st.paul和同客,走盤都有得執,不過公司部腦post唔到飛出黎
其實仲有一條全曰勁野:071:
381201/06/2008
22:12
過關
4X5
主客和
讓球
主客和
主客和
星期日 76 費德列斯達 (主) 對 史達比克 (客)
客 @ 2.45
星期日 82 紐迪高 (主) 對 保地花高 (客)
主 [0/-0.5] @ 1.96
星期日 86 富明尼斯 (主) 對 法林明高 (客)
客 @ 1.75
星期日 87 彭美拉斯 (主) 對 帕拉尼恩斯 (客)
主 @ 1.65 $80

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-6-2 10:20 AM 發表

其實仲有一條全曰勁野:071:
381201/06/2008
22:12 過關
4X5
主客和
讓球
主客和
主客和
星期日 76 費德列斯達 (主) 對 史達比克 (客)
客 @ 2.45
星期日 82 紐迪高 (主) 對 保地花高 (客)
主  @ 1 ...
yo,so strong:131:

我又post :071: :071:   

過關 主客和
3X1
星期日 83 山度士 (主) 對 聖保羅 (客)
和 @ 3.10
客 @ 2.50
星期日 84 科羅拉多急流 (主) 對 FC達拉斯 (客)
主 @ 1.90
和 @ 3.40
星期日 86 富明尼斯 (主) 對 法林明高 (客)
客 @ 1.70 $10

讓球星期日 73 波蘭 (主) 對 丹麥 (客)
客 [0/+0.5] @ 1.75 $200

過關
3X1
入球大細
入球大細
主客和
星期日 72 荷蘭 (主) 對 威爾斯 (客)
細 [2.5 球] @ 2.15
星期日 74 瑞典 (主) 對 烏克蘭 (客)
細 [2.5 球] @ 1.68
星期日 73 波蘭 (主) 對 丹麥 (客)
和 @ 3.20
客 @ 2.68 $10

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆