上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-13 10:26 PM 發表

好在開賽前跟你買晒 Q /PQ 者 :096: :098: :096:
終於有人win 啦

引用:
原帖由 nette_ng 於 2007-6-13 10:29 PM 發表

終於有人win 啦
如果佢中到梗係好啦,呢D咪佢有運囉..:036: .我就..:029:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 10:27 PM 發表

下? :030:  咁都得?? 咁你咪中1XXXQ?..:023:
收返 13XX , 哈哈哈 :041: :071: :041:  , 多謝師兄.....你好勁呀:036: :036: :036:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-13 10:31 PM 發表

收返 13XX , 哈哈哈 :041: :071: :041:  , 多謝師兄.....你好勁呀:036: :036: :036:
大哥,唔好讚我,我唔勁,係你有運..我都開始唔多信自己...:032: :032: :032:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 10:31 PM 發表

如果佢中到梗係好啦,呢D咪佢有運囉..:036: .我就..:029:
你自己有冇買 ? 不過我重輸緊......繼續追......後勁強橫:097:

回覆 #1843 Kira~Yamato 的帖子

11號有chance

Kira~Yamato
註冊末夠一個月就識路人來跟aa兄買,
抵你 win win win:036:

this match T 9 and 10 拖 what好???

尾場睇你喇 ...師兄:131: :131:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-13 10:34 PM 發表

你自己有冇買 ? 不過我重輸緊......繼續追......後勁強橫:097:
輸小當嬴啦,唔好太搏..:023:  我冇買,我一路都冇信心玩,我輸嬴好小..:028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆