上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.2k

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2018-11-13 06:04 PM 發表 查看引用來源

小炳提示!
呢間店都好正經,入房一定要著,費事比人話!
不過,著好紙底,喺褲頭條橡根要自己先撕斷!到技師撕褲嗰陣自己加小小力就成條甩開! ...
跟炳文兄的post果然係有料到,真係無諗過可以咁,我之前至多一味向上或向則邊拉高佢。

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-11-13 10:49 PM 發表 查看引用來源

跟炳文兄的post果然係有料到,真係無諗過可以咁,我之前至多一味向上或向則邊拉高佢。
我都係直接除多...唔得都冇計

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2018-11-13 06:04 PM 發表 查看引用來源

小炳提示!
呢間店都好正經,入房一定要著,費事比人話!
不過,著好紙底,喺褲頭條橡根要自己先撕斷!到技師撕褲嗰陣自己加小小力就成條甩開! ...
我通常會係兩條褲管駁口做野, 當C傅將褲向上拉, 駁口斷咗變成了裙, 那不是更方便嗎?

引用:
原帖由 leglover 於 2018-11-14 12:58 PM 發表 查看引用來源

我通常會係兩條褲管駁口做野, 當C傅將褲向上拉, 駁口斷咗變成了裙, 那不是更方便嗎?
呢個都係唔錯選擇

引用:
原帖由 leglover 於 2018-11-14 12:58 PM 發表 查看引用來源

我呢個都有做,但多數雙管齊下!

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2018-11-14 01:35 PM 發表 查看引用來源

我呢個都有做,但多數雙管齊下!
哈哈,各施各法都係為咗方便師傳,我地真係一群體貼客人啊!

哈哈哈😄真係獲益良多,但係會唔會撕唔開𠺢?洗唔洗帶定較剪呀?

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-11-14 03:31 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈😄真係獲益良多,但係會唔會撕唔開𠺢?洗唔洗帶定較剪呀?
事在人為,點會撕唔開!

呢日又去左一樓,技C樣普通,不過推油技術唔錯,早段着網底底,後段明架啦,送幾下jj按,尚算滿意離場。
今次上去又唔係好多人,走時仲見番上次嗰較後生,較好樣,較fit 的技C,佢應該做埋呢個月就走。

引用:
原帖由 flat26d 於 2018-11-14 04:52 PM 發表 查看引用來源
呢日又去左一樓,技C樣普通,不過推油技術唔錯,早段着網底底,後段明架啦,送幾下jj按,尚算滿意離場。
今次上去又唔係好多人,走時仲見番上次嗰較後生,較好樣,較fit 的技C,佢應該做埋呢個月就走。 ...
送?
一樓?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆