上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.4k

無拉窗簾,你會怕嗎?

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-18 04:28 PM 發表 查看引用來源
呢件野其實係我ex以前買俾我,佢有時會叫我穿住然後外邊穿條連身短裙,沒bra, 沒panty, 就咁同佢出街...... 每次經過都會有好多男人望住我對腳. 然後返到屋企就會要我穿住同佢做... 我其實唔太鐘意,因為太hardcore, ...
噴晒鼻血 :smile_47:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-18 16:28 發表 查看引用來源
呢件野其實係我ex以前買俾我,佢有時會叫我穿住然後外邊穿條連身短裙,沒bra, 沒panty, 就咁同佢出街...... 每次經過都會有好多男人望住我對腳. 然後返到屋企就會要我穿住同佢做... 我其實唔太鐘意,因為太hardcore, ...
完美身形表露無遺!.....

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-18 04:28 PM 發表 查看引用來源
真的希望係我望见。

引用:
我對魚網興趣唔大, 好似好多大窿咁, 好土氣 (不過香香著就另計啦)
我反而好鍾意普通絲襪, 感覺超sexy, 如果見到女仔著絲襪, 我都會望多兩眼
香香你對腳咁靚, 我估你著起絲襪都會好靚好好睇

引用:

引用:
已經睇到晒喇

睇完即硬
其實係咪好難穿上身?

Full body真係有啲誇
同埋係咪會著得唔舒服呢
其實你嘅身型點著都咁正啦

成件魚網我就覺得麻麻地
但係好似兔女郎咁,襪頭去到大脾位到就正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆