上一頁下一頁
發新話題

DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex + 第1個男朋友記事 lol (五)

收藏  |  訂閱
3.0k  66.3k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-2 11:22 PM 發表 查看引用來源

你唔明咩? 我近墨者黑啫~ 我本性善良架XD
同你唔係好熟...唔知你有幾善良

淨係知你引你老細lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-2 11:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30::smile_30: 我個腦1片空白時你唔好奢望我記得啲乜野要講乜野要做XD
嘩,比人插到咁high ? lol

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-2 11:13 PM 發表 查看引用來源

lol 其實我1開始係乜相都冇架...之後開左個壞頭=.= 心情興奮就話po=.=
結果.......

喂大佬, 不如俾我返返去最初既階段啦XD 最多我ICON相都CUT埋XD 扮咩事都冇發生過啦好冇XD

btw, 我啲相係唔好J的lol

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-2 11:26 PM 發表 查看引用來源

咁正野都有得公認既 lol
用到正呢個就誇左啦掛XD 我呢啲碎料啦, 我睇引版c hing/c姐啲相都覺得正架喎XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-2 11:26 PM 發表 查看引用來源

我知喎lol 長腿lol 但我冇XD
但你有波地wor

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-2 11:27 PM 發表 查看引用來源

嘩,比人插到咁high ? lol
lol 我個腦唔係24個鐘都run得好XD 而家都run得唔好架喎XD

引用:
原帖由 龍馬7 於 2014-5-2 11:27 PM 發表 查看引用來源
lol 你咁樣, 我覆你emoji我驚俾人話我呃po喎XD

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-2 11:27 PM 發表 查看引用來源

但你有波地wor
呢樣野碎料啦....潮流已經唔興呢樣野XD 而家興美腿XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-5-2 11:27 PM 發表 查看引用來源

用到正呢個就誇左啦掛XD 我呢啲碎料啦, 我睇引版c hing/c姐啲相都覺得正架喎XD
覺得ching D相正? lol

引用:
原帖由 小處男 於 2014-5-2 11:29 PM 發表 查看引用來源

覺得ching D相正? lol
哇, 唔係! 等我澄清1下
我只係話有啲c hing 開po 啲相都正咋....唔係講緊露械嗰啲lol!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆