上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  57.0k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-14 12:08 AM 發表 查看引用來源
今期你最醒...你隻狗狗呢?
輝仔成熟了不少 :smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-14 12:46 AM 發表 查看引用來源

:smile_42: 通漲下~~再遲d又蝕d架啦
蝕咪蝕...唔好蝕到我上去玩一次都唔夠就得架啦~:smile_o08:我真係諗住拎上去玩哂佢:smile_o12:好似我果日咁...夜晚sn完第2日朝早再黎:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-14 12:45 AM 發表 查看引用來源
講起醉雞...我果日一齊上去玩個fd...第2日夜晚果陣有個b水云天既技c搵佢去飲酒...佢冇去...不過最後去左接醉雞喎...:smile_o12:我想去架...不過唔識...去黎托咩:smile_o08:
就係你唔去~~依家禾地咪茅故仔聽囉:smile_45:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-14 12:49 AM 發表 查看引用來源
我個朋友上個月响沙田忍酒,著住對人字拖都一人夾一件走去ons, 重話咁大個仔第一次著住人字拖去爆房。
沙田d姐姐有d都唔錯...我送貨果陣成日見唔少:smile_o06:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-5-14 12:50 AM 發表 查看引用來源

輝仔成熟了不少 :smile_30:
玩得多...個人就會熟少少架啦:smile_o10::smile_o13:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-14 12:34 AM 發表 查看引用來源
唔知9月定11月...有腩排~:smile_o03:
又有D人話九十月登記, 出年一月開始FOUR水 :smile_o16:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-5-14 12:49 AM 發表 查看引用來源
我個朋友上個月响沙田忍酒,著住對人字拖都一人夾一件走去ons, 重話咁大個仔第一次著住人字拖去爆房。
:smile_13: 咁禾都係試過一兩次貢既身世去旺角跳舞咋

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-14 12:51 AM 發表 查看引用來源

就係你唔去~~依家禾地咪茅故仔聽囉:smile_45:
我fd問我係咪去飲...我想去...但係因為本身我上去係另一個fd叫我上去陪佢食機餐...咁我上到去先跟第2個去玩...好似唔係咁好...咪唔去囉...點知之後佢去接醉雞...條女重要sms佢"我們這好多美女":smile_o08:火都黎埋

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-5-14 12:53 AM 發表 查看引用來源

又有D人話九十月登記, 出年一月開始FOUR水 :smile_o16:
唔理佢...一拎到手果日就上大陸...供山區兒童讀書~!!!:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-14 12:51 AM 發表 查看引用來源
沙田d姐姐有d都唔錯...我送貨果陣成日見唔少:smile_o06:
一個末婚,一個係人妻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆