上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.8k

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-31 01:25 PM 發表 查看引用來源

呢个後生仔算肯學、不過度D馬太冷、恐怕走錯路!
佢都有好多老友, 一個人肯認低威, 一定老友特別多, 起碼唔會得失別人. 明日學業有成, 必成大器, 因為有機心, 唔似那幾條友仔牛衣對泣, 來來去去都得幾條友仔, 又不評談馬, 只談要扶人上機, 搞到無人問津, 都唔知開帖為嘜.

其實越罵得我越激, 即表示我踢到佢春袋越應.

要罵就隨便罵,  但你永遠得不到你想要的快感, 我係要都激你一激先.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-31 13:44 發表 查看引用來源
其實越罵得我越激, 即表示我踢到佢春袋越應.

要罵就隨便罵,  但你永遠得不到你想要的快感, 我係要都激你一激先.
我有何機心值得你成朝打字,請明言!

引用:
原帖由 鈞叔 於 2017-5-31 01:48 PM 發表 查看引用來源
因為我喜歡打字架!

引用:
原帖由 鈞叔 於 2017-5-31 01:48 PM 發表 查看引用來源
亞叔, 你不如正正經經講句粗口比我聽下, 等我聽下昰否係正統粗口. 半桶同正統都有分別架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-31 14:11 發表 查看引用來源

亞叔, 你不如正正經經講句粗口比我聽下, 等我聽下昰否係正統粗口. 半桶同正統都有分別架!
成朝講埋的毫無理據事情,有本事全寫出來,如果無原因就係你精神有問題,無中生有!

引用:
阿鈞仔, 你好似又怕痕又怕痛咁款, 又要入黎偷師學賭馬, 又條氣唔順別人有咁好成績, 你應斬腳指避沙蟲, 唔入帖咪嘜事都無. 好似我永不入你帖睇一樣, 因為無師可偷, 係癈帖一個.

講咗幾頁紙都未講理據,仲唔係失心瘋?仲有,我使條鉄睇你寫乜柒,使撚你教老豆入肉!

點呀,寫唔出牙,即係無理指控,你講乜柒都係精神分烈出呢!

引用:
原帖由 鈞叔 於 2017-5-31 02:54 PM 發表 查看引用來源
點呀,寫唔出牙,即係無理指控,你講乜柒都係精神分烈出呢!
鈞仔, 你三番四次入帖干預別人, 要別人改標題係轉載自老五. 係理虧在先, 重有甚麼理據要寫.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆