上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-19 12:56 AM 發表 查看引用來源

其實係之前已經發現有0的問題...只係一直冇理......
做乜唔理丫,有𠕇睇e生,無人take care of u 咩? 点会咁ga:029:

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-19 12:52 AM 發表 查看引用來源

等我買咗先啦,依家狗毛都無條,買啦帶去嚟比你玩^^
好啊~~~~~~~:131:

why my dog always 啊屎 on my 床:030:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-19 12:55 AM 發表 查看引用來源

冰冰呢0的係...作息同飲食唔定時定量...
而且...其實一段時間之前已經有0的較為嚴重0既問題......只係冇理......
一日老闆未炒我, 一日都會盡量幫手0既  
睇黎你都係同我一樣...:029:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-19 12:58 AM 發表 查看引用來源

呢樣讚成, 我都鍾意狗, 但係自問養多隻寵物既負任, 自己未必一定接受到~

餵食都算簡單, 放狗都叫樂趣; 清屎尿, 掃狗毛, 定期檢查, 收拾佢發牙痕而破壞左既野... :023:  好多附帶條件~
好彩我隻仔唔吠又唔搗亂

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-19 12:59 AM 發表 查看引用來源

好啊~~~~~~~:131:
好,君子一言,快馬一鞭

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-19 12:57 AM 發表 查看引用來源
唔会,咁細隻,大隻就難講,篤屎仲大過我点搞>
好多人都係咁講,到最後又係將佢送去愛護動物協會,如果係咁你不如去領養會好啲

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-19 12:59 AM 發表 查看引用來源

做乜唔理丫,有𠕇睇e生,無人take care of u 咩? 点会咁ga:029:
我照顧人就有:096:

引用:
原帖由 blasi 於 2009-5-19 12:59 AM 發表 查看引用來源
why my dog always 啊屎 on my 床:030:
你有無教佢all c 係邊度?

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-19 12:59 AM 發表 查看引用來源

睇黎你都係同我一樣...:029:
我0個0的...如果有事就好大件事0架喇~
Kokie~ 有事就要去睇醫生喇:023:
(雖然我講呢句好似冇說服力:122: )

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆