上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

引用:
原帖由 2倍小朋友 於 2008-8-7 08:23 AM 發表
完鳩埋場...發洩下先得
上半場已領先1粒...由頭到尾咁住黎打
單刀幾球,連龍門都扭@@@埋都可以射出界....
洗唔洗咁呀???甘美哥....主場嬴2粒會比教練鬧???
幾球4打1 都夠膽死遠射飛機...正一西波:046: 嬲死你 ...
我簡簡單單買佢1.3過關買奶茶就算,搞掂晒:071::098::098:

大陳岩岩打黎,但冇講其他場次,只係叫帕拉尼恩斯放心,6226可以加碼...:036:

回覆 #1831 lmkandy 的帖子

:071: :098: 點知佢咁鳩屎

回覆 #1830 cocu6226 的帖子

yes sir, 88 :098:

而家個人幻得幻失一樣,唔知想點:028:

買埋聖paul win好唔好呢:122:

引用:
原帖由 2倍小朋友 於 2008-8-7 08:31 發表

冇信心就忍忍手啦,唔係多多都唔夠輸,波日日都有得買....:025:

回覆 #1836 loeddie 的帖子

yes sir :097: 食個早餐先...甘美奧列入黑名單:025:

下場實買佢對家明尼路

引用:
原帖由 2倍小朋友 於 2008-8-7 08:31 AM 發表

支持st paul!!:131:

富明尼斯主線球員有減無增,前面雖有華盛頓復出,但杜度又缺陣
有人話富明尼斯上場已回勇但係...我並唔係咁睇
巴甲02/08/2008富明尼斯2:1(2:0)0--3客客

巴甲26/07/2008伊帕汀加0:1(0:0)0/-0.5--1和主
連榜尾既伊帕汀加都嬴得不善作客既國體會
更何況係作客只有兩敗既勁旅聖保羅
雖則掉返轉黎佢作客都係嬴兩場,但記著之前佢分心盃賽.

引用:
原帖由 loeddie 於 2008-8-7 08:29 AM 發表
大陳岩岩打黎,但冇講其他場次,只係叫帕拉尼恩斯放心,6226可以加碼...:036:
我搵個fd入左啦,平半:036::036:

回覆 #1838 gmmarco 的帖子

:071: :071: :071: 好好好...非常好...哈哈哈...正正正
聖paul嬴返,我會開心返少少少少少....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆