上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  39.0k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 04:33 PM 發表 查看引用來源

補充:鮪魚肚
噫?我都唔覺sexy...

不過我有興趣知師姐們點睇鮪魚肚?

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 04:45 PM 發表 查看引用來源

衰佬兜個圈讚自己 XD
無啲咁嘅樹囉!

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 04:33 PM 發表 查看引用來源

補充:鮪魚肚
我的確係類似咁,所以只敢放胸照,但我多佢四舊腹肌。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-22 04:24 PM 發表 查看引用來源

好似我以前喜歡著貼身衫,現在要遮醜,所以換曬鬆身衫了!
HAHA,而家打波我先會著貼身,平時,都係鬆鬆地好:smile_40::smile_40:遮緊D嘛.

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-6-22 04:56 PM 發表 查看引用來源

噫?我都唔覺sexy...

不過我有興趣知師姐們點睇鮪魚肚?
其實有肚腩唔差架。不過唔好痴肥同一pat野咁,俗稱撻皮。

好似我都鍾意女人有肚腩。不過都係果句,唔好痴肥。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-22 04:59 PM 發表 查看引用來源

我的確係類似咁,所以只敢放胸照,但我多佢四舊腹肌。
我年幾前齋操肌唔做帶氧就係呢個身形,不過slim返少少。不過連塊面都肥埋口腫面腫樣衰衰咁先跑返步。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-22 05:14 PM 發表 查看引用來源

HAHA,而家打波我先會著貼身,平時,都係鬆鬆地好:smile_40::smile_40:遮緊D嘛.
唔怪得打波會有女望啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-22 05:14 PM 發表 查看引用來源

以前最怕唔夠貼囉!

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-22 05:23 PM 發表 查看引用來源

其實有肚腩唔差架。不過唔好痴肥同一pat野咁,俗稱撻皮。

好似我都鍾意女人有肚腩。不過都係果句,唔好痴肥。
女人有小肚腩好好摸,勁可愛囉!

HAHA,唔係,誤會.因為打波會流晒汗,我唔想件衫濕晒時阻住晒,我情願佢貼身,佢貼佢事,之後又透氣快乾遮.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆