上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  35.3k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-14 09:21 PM 發表 查看引用來源

不能認同更多呀,師姐
個個月出完糧,轉頭就交俾曬俾興趣班...(唉~)
所以我地要學外國咁,資源交換囉。
例如妳地既仔女有咩興趣想學既,我地呢邊男人識既都教妳地。咁啦喎,到我地交換嘞,我地對妳地邊位人妻有興趣既,麻煩過一過黎交換啦唔該~

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-14 02:28 PM 發表 查看引用來源

果個係IT宅男,又唔識同長輩相處同唔識做人,新年黎拜年都搞到好似走難咁苦瓜乾
出黎食飯又思縮,搞到我老豆之後講「又唔係要佢食飯找數做埋要咁閃縮」
之後到我父母唔想見到佢
最緊要搞到之後我媽逢親我拍拖 ...
咁又誇張咗啲喎!
我記得我後生拍拖時,差不多個個男友都有俾媽咪見過,咁我阿媽又無咩問長問短。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-14 02:31 PM 發表 查看引用來源

我點會唔留意吖,哈哈
好多都幾老又好佬下,反而媽媽都有好多keep得好
講真宜家嘅媽媽都好識得去keep㗎!做fancial ,做運動,修身,分分鐘睇唔出真實年齡。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-14 09:21 PM 發表 查看引用來源

不能認同更多呀,師姐
個個月出完糧,轉頭就交俾曬俾興趣班...(唉~)
宜家的補習社,興趣班,音樂中心開到周圍都係……

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-14 04:14 PM 發表 查看引用來源

兒孫滿堂暫時我又唔多想,剛剛才甩難和虎虎重拾拍拖的樂趣,俾番十零年時間我哋好嗎?哈哈!
咁你就要同阿仔阿女講,男就唔好咁快攪大人個肚,女的就唔好咁快俾人攪大個肚,等老豆我同阿媽退休時先好結婚呀!我哋兩老仲想去環遊世界㗎。哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-14 09:34 PM 發表 查看引用來源
例如妳地既仔女有咩興趣想學既,我地呢邊男人識既都教妳地。咁啦喎,到我地交換嘞,我地對妳地邊位人妻有興趣既,麻煩過一過黎交換啦唔該~
哈哈,咁係咪有特長就用來交換...?

Dragon師兄可以教功夫... 咁我呢...? 嗯,其實而家流行什麼興趣班呢?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-14 10:06 PM 發表 查看引用來源
咁又誇張咗啲喎!
我記得我後生拍拖時,差不多個個男友都有俾媽咪見過,咁我阿媽又無咩問長問短。
我都見過晒家長,都相見歡啊。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-14 09:34 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈
公然誠徵交換人妻wor
不如師兄講下你對邊位人妻有興趣先啦

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-15 12:08 AM 發表 查看引用來源

哈哈,咁係咪有特長就用來交換...?

Dragon師兄可以教功夫... 咁我呢...? 嗯,其實而家流行什麼興趣班呢?
師兄快d諗下自己有咩一技之長~~~~啦

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-14 04:51 PM 發表 查看引用來源

哈哈,原來又係偏心爸爸!
不過男人偏心前世情人多啲
呢個應該好正常囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆