上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

照睇頭場幸運大師同爆騷賠率今次應非常之接近, 唔會一面倒, 因磅位與檔位之差別, 又換埋人之關係, 又因爆騷馬主關係.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-8 08:55 AM 發表 查看引用來源
照睇頭場幸運大師同爆騷賠率今次應非常之接近, 唔會一面倒, 因磅位與檔位之差別, 又換埋人之關係, 又因爆騷馬主關係.
老羊、WS等你分析

以華哥身份又點會貪那些少買料費, 因佢講開馬經, 一但無得講, 就借意買料, 其實係想吐真言才對. 好似揮闖佢一早已品題過, 所以及後有2W出現, 起碼好過那呢死肥仔, 提過既馬多數香多過唔香.

附件

老劍馬經 9-10 (補R10)

R9

古人仙姬相會

七夕牛女渡銀河,家家穿乞巧之針,秋季七月大吉,凡事平安吉兆。「勿忘七月上旬吉利之事尤其多」

鵬程萬里,有偶然之喜,有凌高前進之象。「喜事連連、凌高跨月將星採」

跨玉兔,到廣寒,遇嫦娥,將桂扳,滿身馥郁,兩袖清香。「直達廣寒、飛如火箭、快如寶馬」

三時梅雨均沾足,四野黃梅佈滿疇.「時辰到達、黄梅如升羅棋佈、素色光芒」

R10

古人煮酒論英雄

海上一龍飛,春風得意回;從此欣榮遇,只待一壬來。「舊好友相遇共享、既威風時又威武」

失箸雷險中有救,三分真命之主,阿瞞其奈他何,到底苦矣。「昔日帝豪生活勢難保」

萬籟無聲際,一月正當空;忽為雲遮掩,皓首變朦朧。「困在雲霧間、醒來目不睜、進退兩難辦、驅散要高攀」

丹桂杏花相逼近,羨君此日定崢嶸。「一國之君總司令、至尊無上統馭榮」

九場老淫魔又施左手術, 大熱門唔係喜蓮係枝火箭, 所以兩耳婆個仔跌晒眼鏡, 以為有60皮額外獎隨手可得, 如果食得出, 一舉兩得, 又有賠率, 又有額外獎金, 都係胡家家山有福. 最弊都係比那位肥仔品題過, 香多過唔香.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-8 08:55 AM 發表 查看引用來源
老徐: 靚仔, 你應識做啦!
小黃: 我會聽教聽話, 應識得點做架!

附件

R1 odds.jpg (110.28 KB)

R1 odds.jpg

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-8 12:56 PM 發表 查看引用來源
九場老淫魔又施左手術, 大熱門唔係喜蓮係枝火箭, 所以兩耳婆個仔跌晒眼鏡, 以為有60皮額外獎隨手可得, 如果食得出, 一舉兩得, 又有賠率, 又有額外獎金, 都係胡家家山有福. 最弊都係比那位肥仔品題過, 香多過唔香.
大熱轉左喜蓮

人都係好現實, 每月多左幾皮野洗, 就可以補得出隻馬, 怕姐好似唔係講笑架! 唔一定係旺財可以揮, 係老友才可以威架! 因為亞旦都死左幾年囉.

引用:
原帖由 Stephy@鄧麗欣 於 2017-7-8 02:20 PM 發表 查看引用來源

大熱轉左喜蓮
咁就差不多, 如果唔係大熱門的話, 死得人多.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆