上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

引用:
原帖由 豬王子 於 2017-5-31 10:22 AM 發表 查看引用來源
依家啲人真係低素質:096:
任佢點講都唔會入肉. 係佢自己會傷身. 係人都知佢是誰. 只有被人踢爆才會咁激氣.

引用:
原帖由 daygou 於 2017-5-31 11:16 AM 發表 查看引用來源
矮大師,各位師兄早晨。大家和氣生財��
生財不一定要靠和氣, 係要懂得怎樣去賭馬, 唔係牛衣對泣就可以架!

矮大師,您的中國文學好勁。

引用:
原帖由 daygou 於 2017-5-31 12:05 PM 發表 查看引用來源
矮大師,您的中國文學好勁。
過獎, 唔係好勁, 只不過現時科學昌明, 要嘜有嘜.
言歸正傳, 呢條友仔唔走出來罵我才怪, 因為被我踢正個春袋, 即是證明係事實, 才會發爛渣. 佢走出黎罵我即是被我踢到應. 越罵越好, 又唔會入肉, 最怕佢連打飛機都無力, 因為揾來揾去都唔見隻鳥, 因條棍縮左.

果然係老油條:096:

我矮佬係香島及山仔開帖以來, 就係要被人罵才安樂, 因為表示我踢中那些人的要害, 才會條氣唔順出面罵我, 我覺得唔被人罵係周身唔痕架!

哈哈哈

話說我六十年前係小孩時代, 有日經過鼓油街花園街交界, 有一班白粉佬係那處開魚蝦蟹檔, 唔洗講一定要有人做媒. 我即時停下來睇戲, 其後被條白粉佬掃走. 那時我雖年輕都明日那是騙人的賭檔, 不過都明日那是落後社會的一族, 無法不能與社會並進. 至今同樣係街邊都見到同一樣檔口, 不過唔係賭檔, 係直鎖貨檔, 同樣都有人做媒. 如果無那班魚蝦蟹檔, 又怎會有人要做媒. 所以話世上任何事物都要與時並進, 不進則退,變成落後一族.

話說友台有條後生仔, 開帖大談評馬之道, 晨操學說, 即時引來大批馬友入帖互動, 佢從來肯認錯, 永無駁咀, 佢係等別人說出佢錯處, 就因佢肯認低威, 所以大把人自願指出佢錯處, 換言之係唔洗錢交學費, 係佢聰明之處. 所以無人出面講粗口屌佢架! 人的本性就係這樣, 永遠怕自己比別人底, 比別人無腦, 一見別人肯認低威, 就條氣順晒, 誰知係自欺欺人, 不自知. 那人智商一定比佢高出好多.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-31 01:22 PM 發表 查看引用來源
話說友台有條後生仔, 開帖大談評馬之道, 晨操學說, 即時引來大批馬友入帖互動, 佢從來肯認錯, 永無駁咀, 佢係等別人說出佢錯處, 就因佢肯認低威, 所以大把人自願指出佢錯處, 換言之係唔洗錢交學費, 係佢聰明之處. 所 ...
呢个後生仔算肯學、不過度D馬太冷、恐怕走錯路!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆