上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

引用:
原帖由 shd031752007 於 2007-9-11 01:31 AM 發表

見到都想死啦 30000萬幾分 ~~ 都唔知點呃返黎:smile_38:
只要肯去吹水.. 1日平均5百分唔難的:smile_38:  

(ps. 1定要有1堆人得閒同你吹:smile_44:  )

專心出post~~~~~~~~暫時唔睇你地講咩野...............

回覆 #1819 a______a 的帖子

點解冇得 停@.@
我既 停係指寫 日記=.=

引用:
原帖由 shd031752007 於 2007-9-11 01:33 AM 發表

我都係讀展翅咋~~ 可能返學個陣搵到另一半都未定架:smile_30:
讀好d書先啦:smile_44:

回覆 #1817 shd031752007 的帖子

展翅好咩-口 -
我讀完毅進ja=.=

引用:
原帖由 shd031752007 於 2007-9-11 01:25 AM 發表

登出開個新咪得囉:smile_38:
我聽你講,我開過個新架lu~~不過又要重新save fun~~:smile_30:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-11 01:34 AM 發表
專心出post~~~~~~~~暫時唔睇你地講咩野...............
講你壞話-V-"

回覆 #1820 beaboy 的帖子

你唔駛 返工咩=口=咁得 閒既 你

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-11 01:35 AM 發表

讀好d書先啦:smile_44:
我依家既歲數唔講啦 諗住用4年時間  半工讀 因為自己都係中三畢業冇咩前途

我下個月開始儲錢 希望盡快可以搵到份好d既工

引用:
原帖由 痴心絕對 於 2007-9-11 01:35 AM 發表
點解冇得 停@.@
我既 停係指寫 日記=.=
好在我1早寫左:smile_44: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆