上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-19 12:45 AM 發表 查看引用來源

你養咩啊@.@?????
我超鍾意玩具貴婦...超可愛啊:131:
我諗住養你相中嗰隻,,超得意,我阿叔識人平咪諗住養返隻陪吓白己ma

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-19 12:49 AM 發表 查看引用來源

我諗住養你相中嗰隻,,超得意,我阿叔識人平咪諗住養返隻陪吓白己ma
相中就係玩具貴婦:023:
[如果冇記錯既話:030: ]

你住邊GA????? 我要去搵佢玩:071: :098: :098:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-19 12:46 AM 發表 查看引用來源

冰冰有養隻小寶貝
有咩都可以問0下我0既~
好丫 你做乜身體咁差阿近期

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-19 12:50 AM 發表 查看引用來源

相中就係玩具貴婦:023:
[如果冇記錯既話:030: ]

你住邊GA????? 我要去搵佢玩:071: :098: :098:
等我買咗先啦,依家狗毛都無條,買啦帶去嚟比你玩^^

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-19 12:49 AM 發表 查看引用來源

唔好3分鐘熱度累左隻小生命

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-19 12:47 AM 發表 查看引用來源

傻瓜..冰冰唔會冇用GA...
野飲又係靠你俾我地..
野食又要靠你WO...
咁多野要靠你~~你又點會冇用呢:023:
呢排好多人都唔舒服...所以要小心身體啊...
冰冰呢0的係...作息同飲食唔定時定量...
而且...其實一段時間之前已經有0的較為嚴重0既問題......只係冇理......
一日老闆未炒我, 一日都會盡量幫手0既

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-19 12:51 AM 發表 查看引用來源

好丫 你做乜身體咁差阿近期
其實係之前已經發現有0的問題...只係一直冇理......

回覆 1825# ralffai 的帖子

唔会,咁細隻,大隻就難講,篤屎仲大過我点搞><

引用:
原帖由 ralffai 於 2009-5-19 12:53 AM 發表 查看引用來源
呢樣讚成, 我都鍾意狗, 但係自問養多隻寵物既負任, 自己未必一定接受到~

餵食都算簡單, 放狗都叫樂趣; 清屎尿, 掃狗毛, 定期檢查, 收拾佢發牙痕而破壞左既野... :023:  好多附帶條件~

引用:
原帖由 ralffai 於 2009-5-19 12:53 AM 發表 查看引用來源
佢係你生命中0既部份, 但你係佢生命中0既全部...
養得小朋友(我都係咁叫佢地 )就要負起照顧佢一世0既責任~~~
除0左食住之外, 仲要多0的陪佢地, 同關心佢地:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆