上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部 ++寂寞? 無聊? 入來吹水聊天吧++

收藏  |  訂閱
5.0k  132.8k

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-8 09:35 PM 發表 查看引用來源

食0的幫助吸收蛋白質0既0野~ 例如...木瓜~~~:023:  
我之前好熱愛食蛋架... 但係同變重無咩影響...

飲多D水~..咁就最平最健康

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-8 09:41 PM 發表 查看引用來源

我之前好熱愛食蛋架... 但係同變重無咩影響...
食得多蛋白質都要吸收先得0架嘛~~~
有時可能食得多, 但吸收唔到咁多~
食木瓜可以幫助吸收蛋白質~

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-8 09:49 PM 發表 查看引用來源

食得多蛋白質都要吸收先得0架嘛~~~
有時可能食得多, 但吸收唔到咁多~
食木瓜可以幫助吸收蛋白質~
但係狼仔唔食得木瓜... 太涼會肚仔痛:029: ... 兒時次次食... 次次痛~好陰功豬架~有陰影囉~

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-8 09:35 PM 發表 查看引用來源

哈~ 夏天會易見D XD
咁見到幫你偷影.
希望唔會俾人捉啦////:cool:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-8 09:35 PM 發表 查看引用來源

食0的幫助吸收蛋白質0既0野~ 例如...木瓜~~~:023:  
飲多d阿媽靚湯.:082:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-8 09:52 PM 發表 查看引用來源

但係狼仔唔食得木瓜... 太涼會肚仔痛:029: ... 兒時次次食... 次次痛~好陰功豬架~有陰影囉~
咁食其他野去吸收番啦.
每個人都會對唔同食物有敏感的.
小心一點就冇事:072:

咁早已經冇人了:026:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-8 09:52 PM 發表 查看引用來源

冰冰細個食涼粉都會肚痛0架:028:
又係次次食...次次痛...但木瓜又冇試過喎...
我係中學開始先會食木瓜...細個0個陣唔鍾意0的味...
但中學0個陣成日飲木瓜奶~ 飲開就鍾意0左喇:036:

引用:
原帖由 sugarck 於 2009-5-8 10:17 PM 發表 查看引用來源
咁早已經冇人了:026:
仲有冰冰0係度呀baby

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆