上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.9k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-20 11:24 AM 發表 查看引用來源

師兄都好鬼馬,呢隻鬼鼠morning q都好正遮,HAHA......
最正係內心果種,怕人地聽到,但又要繼續扑落去.
週末去左人地屋企作客,嗰種感覺很特別… 嘿嘿。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-20 02:10 PM 發表 查看引用來源

週末去左人地屋企作客,嗰種感覺很特別… 嘿嘿。
即師兄又客場大戰?作客心情同主場唔同,講下點特別好喎~~~~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-11-20 01:43 PM 發表 查看引用來源

型爸做樓主,得閒又morning Q 又閃卡,成個post 熱鬧晒!
當然啦.但我地之前都有個topic講緊架阿師妹,就係問人妻有無單獨同異性聚下.另一半有無意見,而另一半有呢個情況,妳又係唔係完全放晒手信任添架.
但家陣型爸個晨早單鞭策騎圖實在鞭鞭有力~~~~令人羨慕呢.:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2017-11-20 01:40 PM 發表 查看引用來源

哈哈!cmiu,dragon ching 他約左邊個我就唔知,一定不是我(喊喊樣).他身邊咁多小花,我呢d薑係無人要的
HAHA.......阿師妹妳出到聲大把人約既,只不過無我份遮.
我呢D,係好想睇,但應該無機會去睇呢.(即這些機會不是我)

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-20 02:29 PM 發表 查看引用來源

HAHA.......阿師妹妳出到聲大把人約既,只不過無我份遮.
Dragon 師兄,機會係自己去爭取或製造...如果真係想要想做,你總有計仔嘅....成唔成功就另一會事啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-20 02:27 PM 發表 查看引用來源

當然啦.但我地之前都有個topic講緊架阿師妹,就係問人妻有無單獨同異性聚下.另一半有無意見,而另一半有呢個情況,妳又係唔係完全放晒手信任添架.
但家陣型爸個晨早單鞭策騎圖實在鞭鞭有力~~~~令人羨慕呢.:smile_3 ...
佢唔理我,我又唔理佢。單獨同異性朋友食飯,有㗎,不過唔多。我有叫埋老公一齊去,冇次join。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-11-20 03:07 PM 發表 查看引用來源

Dragon 師兄,機會係自己去爭取或製造...如果真係想要想做,你總有計仔嘅....成唔成功就另一會事啦
哈哈,點解妳咁了解我架?唔通妳就係當年我想約但嫌我8兩金頭,林雪肚,方中sir咀既師妹??

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-20 02:29 PM 發表 查看引用來源

哈哈,已經大聲左,無人理講笑咋,我比較喜歡專心睇戲

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-11-20 03:16 PM 發表 查看引用來源

佢唔理我,我又唔理佢。單獨同異性朋友食飯,有㗎,不過唔多。我有叫埋老公一齊去,冇次join。
HAHA......係唔係因為麻甩佬心態,一聽到老婆有中女社團會議,自己就心諗:正~~~~今晚自己可以搵節目先??(講笑)
實情係,師妹既老公睇住小朋友遮.因為我都有類似case.
另一半: 星期5,同阿A,B,C食飯,補祝阿A生日呢~
我: 哦,好喎,邊度,幾點?
另一半: XX火鍋,7點半.
我: 哦?7點半,我會遲D到喎.
另一半: 你做咩遲D到?你要返屋企睇住2隻野呀.
我: 吓?咁我食咩啊?
另一半: 你食咩?外賣囉~~~~
我最後點?最後變左南記與我同在.......而另一半就出左去威囉.:smile_13::smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-20 04:19 PM 發表 查看引用來源

HAHA......係唔係因為麻甩佬心態,一聽到老婆有中女社團會議,自己就心諗:正~~~~今晚自己可以搵節目先??(講笑)
實情係,師妹既老公睇住小朋友遮.因為我都有類似case.
另一半: 星期5,同阿A,B,C食飯,補祝阿A生日呢~ ...
南記都唔差

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆