上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.3k

又係對上兩星期前,去左一間新開既場皇帝女,係專業既左手邊OK樓上1/F。
裝修一般企理亁淨,無房得布簾,無涼沖,正骨水,星期6晚9點全場得我1個客,推油$41X - 90分鐘,技C瘦底中女!
按完老闆娘問我得唔得,我話點解唔用紙底?條褲長到落失頭,技C連PatPat都無按!
佢話防咸濕,心諗係唔係驚你D女抽 9 D客水?
聽到佢咁講,作為客人既我,果刻真係有D燥。我屌你老X,上去比錢幫襯你,仲要比你當係咸濕痴漢看待。
跟住我有 D D大聲咁回佢.....唉,咁你唔使做都得啦!D客理得你防唔防咸濕,淨係覺得技C揼得唔好,唔到位,呢度唔按果度唔按,周圍R下R下咁好Hea 囉。
又問我價錢得唔得?我話收费應該係成條軒尼詩道最高,臨走老闆娘話多謝我既意見,會作出改善!
報告完畢!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-11-10 12:43 AM 發表 查看引用來源
又係對上兩星期前,去左一間新開既場皇帝女,係專業既左手邊OK樓上1/F。
裝修一般企理亁淨,無房得布簾,無涼沖,正骨水,星期6晚9點全場得我1個客,推油$41X - 90分鐘,技C瘦底中女!
按完老闆娘問我得唔得,我話點解唔用紙底?條褲長到落失頭,技C連PatPat都無按!
佢話防咸濕,心諗係唔係驚你D女抽 9 D客水?
聽到佢咁講,作為客人既我,果刻真係有D燥。我屌你老X,上去比錢幫襯你 ...
咁樣暫時唔去試lu,多謝報料

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-11-9 11:49 PM 發表 查看引用來源

我對上兩星期前去過,點解唔同老闆娘講要后生果兩個?
一個2中,一個3頭,其余2個太媽太婆!
因為我從冇見到有168高的,下次問吓老板娘先

探險報告,6台有廣告,ssp正泰,室內有如廟街泰,有即棄床布,但都係覺得污漕!
師傅係泰麻級,但手骨堅勁,按完真係鬆晒!
目測有其他後生既師傅,不過隔住透光既窗紗你唔使指意做到咩!

引用:
原帖由 cola1915 於 2018-11-9 06:50 PM 發表 查看引用來源

OK仔是否指灣仔港鐵站附近果間?咩價目?
no ar我地講緊東區swh

引用:
原帖由 newbc 於 2018-11-10 10:51 AM 發表 查看引用來源
探險報告,6台有廣告,ssp正泰,室內有如廟街泰,有即棄床布,但都係覺得污漕!
師傅係泰麻級,但手骨堅勁,按完真係鬆晒!
目測有其他後生既師傅,不過隔住透光既窗紗你唔使指意做到咩! ...
喱樣我都想兩句,有次揼完去冲涼,返黎見技C執緊床。
即棄床單大家心諗梗係即時換張新𠺢啦,點知佢張張床單掃返平佢就算。
自始之後我少咗去D最平果D場,同埋習慣張佢地放喺床上面果卷毛巾鋪上張床度,感覺上可能衞生些小。

呢期藥房2樓真係麻麻地,我上星期係泰 嬸幫我揼。 完全我係希望唔好有咸同趣嘅感覺。。。我未上過3樓,唔知乜環境呢?

引用:
原帖由 積奇625 於 2018-11-12 01:22 PM 發表 查看引用來源
呢期藥房2樓真係麻麻地,我上星期係泰 嬸幫我揼。 完全我係希望唔好有咸同趣嘅感覺。。。我未上過3樓,唔知乜環境呢?
唔好有咸同趣?。。。。即係要正骨水?

引用:
原帖由 積奇625 於 2018-11-12 01:22 PM 發表 查看引用來源
近日有上去,其實有房比2樓好,有紙底,會提你著褲,但結果都係撕爛!
最頂係技師用暴力撕爛條褲,成條拎走,轉身用毛巾冚上身,下體完全唔冚,成揪賓週露光,但係又唔幫你搞,個樣又好集中咁按,你自己搞佢又唔理你,又無R小費!

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2018-11-12 03:42 PM 發表 查看引用來源

近日有上去,其實有房比2樓好,有紙底,會提你著褲,但結果都係撕爛!
最頂係技師用暴力撕爛條褲,成條拎走,轉身用毛巾冚上身,下體完全唔冚,成揪賓週露光,但係又唔幫你搞,個樣又好集中咁按,你自己搞佢又唔理你,又無R小費! ...
多謝炳文兄,聽日試下先。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆