上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.6k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-18 02:49 PM 發表 查看引用來源
上星期同位網友喺pm入面唔知傾起D咩,講起黑絲襪同魚網絲襪. 點解咁多男人都對魚網或者黑絲襪咁情有獨鍾. 我記得我同呢位網友提過我ex以前曾經買過件full body嘅fish net俾我,不過好早已經長埋喺我衣櫃 ...
welcome back
Really look forward to fish you in this net

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-18 02:49 PM 發表 查看引用來源
上星期同位網友喺pm入面唔知傾起D咩,講起黑絲襪同魚網絲襪. 點解咁多男人都對魚網或者黑絲襪咁情有獨鍾. 我記得我同呢位網友提過我ex以前曾經買過件full body嘅fish net俾我,不過好早已經長埋喺我衣櫃 ...
全套就over 左
不過對住你,點都咁吸引

引用:
我反而唔多識欣賞

我想扯爛你件野就咁就入你
扯到你件魚網爛身爛世一路大大力咁插你

簿紗,應弱隱弱現更好。

白色lace bra and  前面lace  T back,正!

其實你比ex train咗幾耐,玩過D咩?才令你愛上咗咁多呢?

呢件野其實係我ex以前買俾我,佢有時會叫我穿住然後外邊穿條連身短裙,沒bra, 沒panty, 就咁同佢出街...... 每次經過都會有好多男人望住我對腳. 然後返到屋企就會要我穿住同佢做... 我其實唔太鐘意,因為太hardcore, 都唔係我嘅style. 成日我都唔肯穿,分咗手之後更加唔知收埋咗喺邊,連我老公都未見過.只係啱啱有網友傾起我先好奇心郁郁想揾返出嚟玩下....

啱啱影多張,影完先醒起自己開咗窗簾,死啦,唔知有沒人見到........ :smile_o14:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-10-18 04:28 PM 發表 查看引用來源
呢件野其實係我ex以前買俾我,佢有時會叫我穿住然後外邊穿條連身短裙,沒bra, 沒panty, 就咁同佢出街...... 每次經過都會有好多男人望住我對腳. 然後返到屋企就會要我穿住同佢做... 我其實唔太鐘意,因為太hardcore, ...
一定有人見到,仲見到個淫妹自拍添

當唔知囉, 可能隔離對面都成日睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆